Hogyan vegyem rá anyukámat, hogy elengedjen egyedül Budapestre?
17,5 éves fiú vagyok, egy lány barátomnál szeretném tölteni a szilvesztert, és még pár napot. 250km-re lakok Budapesttől,vonattal szeretnék felmenni. A lányt már egy éve ismerem, és már találkoztunk is,de bármikor felvetem édesanyámnak a kérdést, hogy elmehetek-e a válasza mindig az, hogy: "még túl fiatal vagy", "Budapest veszélyes" stb...
A mai nap megkérdeztem és azt mondta, hogy az egyedüli módja hogy elengedjen az az, hogy megadom neki a lány elérhetőségét, és a lány szüleiét is (Amit nem kifejezetten szereték)
Nektek mi erről a véleményetek, mit tudnátok javasolni.
A válaszokat előre is köszönöm!
17 éves vagy, KISKORÚ, még szép, hogy megadod anyádéknak az elérhetőségedet, meg a lány szüleinek a telefonszámát. Nem is értelek.
Én 35 vagyok, de teljesen alap, hogy amikor elmegyek pl barátnőmhöz és ott is alszok, közlöm a vőlegényemmel, hogy dec 28-án Annánál leszek, 29-én érkezem valamikor.
Pedig én már bőven felnőtt nő vagyok, de tudod, hogyha nem alszol otthon, együttélő emberek esetében még szép, hogy elmondod, merre mész.
Persze 17 évesen olyan nagyfiúnak hiszed magad - nos, hazudozni és titkolózni kb óvodás szint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!