Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ez csak szerintem kicsinyesség...

Ez csak szerintem kicsinyesség? Többi lent

Figyelt kérdés
Adott egy huszonéves fiú, akinek a barátnőjét a fiú szülei folyamatosan fúrják és mindenbe belekötnek vele kapcsolatban. Hibáztatják az alkata, a lány szülei, a nevetése miatt, belekötnek a wc használatába, sőt még abba is, hogy milyen a ruhája vagy a cipője. A történethez tudni kell hogy a lány szegény családból jön, és a szülei tényleg olyanok amilyenek. De normális dolog ezért a lányt hibáztatni, és pláne ezzel folyamatosan a fiút zaklatni a szülők részéről?

dec. 20. 10:44
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%
Valószínű, hogy akkor csak nem őt képzelték el a fiúknak. De úgyis ritka, hogy vki teszik az anyósnak
dec. 20. 15:26
 12/28 anonim ***** válasza:
31%

10

velem is előfordult már

nagyügy... kaptam egy telefont amit nagyon vártam úgy maradt

ha ő a vendég akkor neked mondják nem őt oltogatják.. ez az illem

dec. 20. 18:47
 13/28 A kérdező kommentje:

12

De én úgyis megmondom neki, és úgyis úgy mondom, hogy a szüleim mondták. Akkor ne,m mindegy már?

dec. 20. 18:50
 14/28 anonim ***** válasza:
15%

nem állsz ki a barátnődért???

én nem értem

dec. 20. 18:54
 15/28 A kérdező kommentje:

14

Ki mondta hogy nem állok ki?

dec. 20. 19:01
 16/28 anonim ***** válasza:
100%

Vannak olyan emberek pl anyám is, akiknek soha semmi nem jó, és mindenben képesek megtalálni a hibát. Az ilyen emberek tuti hogy nem mondjká a szemedbe, csak a hátad mögött megy a susmus :D

Mit lehet tenni? Nem találkozni velük.

dec. 21. 10:00
 17/28 anonim ***** válasza:
53%
Egyáltalán nincs igazad.Neked már régen sok mindenre meg kellett volna tanítani ezt a lányt, ha komoly kapcsolatot szeretnél vele. Hogy gondolod, hogy anyukád majd a lánynak fogja megmondani, hogy pucolja ki maga után a WC-t a WC-kefével? Gondolom, enni sem tud a leányzó úgy, ahogy illik. Te tanítsad meg, ne a szüleidtől várjad. Egyébként igaza lehet a szüleidnek, hosszú távon nem jó egy ilyen kapcsolat. Milyen elvek mentén nevelitek majd akkor a gyereketeket?
dec. 21. 17:27
 18/28 A kérdező kommentje:

17

Egyrészt, idegen helyen te is meg lennél szeppenve, ha anyád úgy nevelt volna ahogy a barátnőmet nevelte az anyja. Másrészt, hogy tanítsam meg ha havonta kétszer találkozunk csak? Harmadrészt, jó, ne mondja a lánynak de akkor nekem se mert úgyis visszamondom a lánynak és úgyis megmondom hogy anyám mondta. Igenis álljon a lány elé és mondja meg ő, rendezzék le egymás közt a problémájukat

dec. 21. 19:26
 19/28 anonim ***** válasza:
39%

Na kibújt a szög a zsákból. Havonta kétszer találkozol a putriból szökött barinőddel, akinek jaj ne mondjon senki semmit meg neked se.

Ember, talán édesanyád nem akarja megbántani, nem akar konfrontálódni vele, mert semmit nem tud róla. Gondold már el, milyen kellemetlen lehet neki, hogy adott egy lány, aki szarosan hagyja a wc-t nálatok… Persze, hogy neked mondja, nem a csajnak, mert ha neked mondja, akkor nem érzi megalàzónak.

Inkább mondaná ott a szemébe mindenki előtt?

Te is szép firma vagy, hogy egy nulla putrissal akarsz összeállni. Havi kétszer ott lebzseltek a házatokban, ő meg tűrje? Gondolom nem akar idejekorán nagyi lenni.

Tudod, az ilyen lecsúszott kiscsajok általában vadásznak a jobb életkörülményeket biztosítani tudó fiúkra. Véletlenül teherbe esnek és véletlenül a nyakadon maradnak.

dec. 21. 22:41
 20/28 A kérdező kommentje:

19

Nagyon gyorsan állítsd le magad! A barátnőm nem putris, a szülei idióták és félrenevelték nem tehet róla világos? Igenis jólnevelt, rendes lány. Amit meg az anyám érzéseiről írtál... mindjárt elsírom magam komolyan. Nem azt mondom hogy mindenki előtt, hát hívja félre és mondja meg. De most az jobb ha neke mondja, én meg elmondom a lánynak hogy ő mit mondott? Ja, hogy megalázó anyámnak? Én kérek elnézést.

dec. 21. 22:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!