Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ez csak szerintem kicsinyesség...

Ez csak szerintem kicsinyesség? Többi lent

Figyelt kérdés
Adott egy huszonéves fiú, akinek a barátnőjét a fiú szülei folyamatosan fúrják és mindenbe belekötnek vele kapcsolatban. Hibáztatják az alkata, a lány szülei, a nevetése miatt, belekötnek a wc használatába, sőt még abba is, hogy milyen a ruhája vagy a cipője. A történethez tudni kell hogy a lány szegény családból jön, és a szülei tényleg olyanok amilyenek. De normális dolog ezért a lányt hibáztatni, és pláne ezzel folyamatosan a fiút zaklatni a szülők részéről?

dec. 20. 10:44
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
100%
Nem normális dolog.
dec. 20. 11:16
 2/28 anonim ***** válasza:
100%
Nem normális, de nem tudjuk, hogy mégis mekkora ez az egzisztenciális, stb. szakadék. A fiú nyilván sokkal kisebbnek látja, mint a szülei.
dec. 20. 11:37
 3/28 anonim ***** válasza:
59%
Nézd a másik oldalról, mindenki a legjobbat akarja a gyermekének, ez pedig nem egy olyan társ, akinek ilyen a háttere, és ennyire különbözik a családtól. A nagy különbségek sose vezetnek jóra, és ha itt nem arról van szó, hogy szerényebb a háttér, hanem ha tényleg tanulatlan, nem tud viselkedni, illendően megjelenni, nem törekedik mindenáron jobbra (nem, nem úgy, hogy más hátán mászik fel, hanem tanul munka mellett, képezi magát), akkor nem ilyen nőt képzeltek el a gyerek mellé, vagy esetleg tartanak attól, hogy nemhogy semmi támogatás nincs arról az oldalról, de még vissza is húzza, ha a poloska faj majd szintén a fiú hátán akar majd boldogulni...Bizonyos életkor után az ember a fejével is jobb, ha gondolkodik, nemcsak az ágyékával, és igenis fontos, hogy az ember milyen családból jön, és jobb esetben maga jön rá, hogy suba a subához..érted. De ezért nem bántani kell a másikat, nem tehet róla.
dec. 20. 11:50
 4/28 anonim ***** válasza:
90%
Nem normális. A wc használatba hogy kötnek bele? Nem húzza le a lány vagy dzsuvásan hagyja? Mert akkor valamilyen szinten jogos szólni.
dec. 20. 12:02
 5/28 A kérdező kommentje:

4

Persze hogy jogos: a lánynak. De nem a fiúnak, mert ha az úgyis visszamondja a lánynak akkor nem mindegy? Tisztességes ember odaáll a másik elé és a szemébe mondja a problémát, nem a hátamögött és pláne nem a gyerekének

dec. 20. 12:43
 6/28 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem, te nem ismered a "kicsinyes" szó jelentését. Amúgy nem bírom a beleszólogatós szülőket, de ebben, mivel szóba került a vécéhasználat, előfordulhat, hogy tényleg gáz a csaj.
dec. 20. 12:53
 7/28 A kérdező kommentje:

6

Ezzel semmi gond, de mondom még egyszer: nem a fiamat zaklatom ezzel, ha bajom van a lánnyal, megmondom a lánynak. Úgyis megmondja a fiam neki nem? Vagy ha szülőként azt hiszem hogy nem fogja megmondani, azt amit mondtam, és azt is hogy én mondtam, akkor elég buta szülő vagyok

dec. 20. 13:02
 8/28 anonim ***** válasza:
83%

nem normális a szülők nem agysebészek valszeg/ rajta vezetik le a stresszt

én erre annyit mondok hogy világ életemben szorgosabb voltam mint a bátyám..besegítettema házi munkába, karácsonyi ajcsikat is vettem.. a bátyám konkrétan sose :D de őt mégis jobban hallgatták mindig, meg szerették. a szülők erről mindig hazudnak de ez így van

elsőszülött jog 😅

dec. 20. 13:31
 9/28 anonim ***** válasza:
100%
Most a csaj szegény? Kövér? Ízléstelen? Szaros vécét hagy maga után? Mert akkor megértem.
dec. 20. 15:04
 10/28 A kérdező kommentje:

Nem ízléstelen. És a szaros wc csak egyszer fordult elő véletlen, de azzal semmi gond ha ezért szólnak, csak ne a fiúnak szóljanak hanem a lánynak mondják meg ha bajuk van. Szerintem így tisztességes

A többiről nem tehet

dec. 20. 15:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!