Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Most akkor nekem vette anyám...

Most akkor nekem vette anyám ezt a csomagot szülinapomra vagy magának ?

Figyelt kérdés
Amik benne voltak szinte a felét megette napok alatt. Én is ettem belőle de a többit ő is ette
dec. 15. 11:17
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
58%
Ezt nem tőle kellene megkérdezni?
dec. 15. 13:05
 12/18 anonim ***** válasza:
56%

Mi van itt, lazacos citromot, csokit esznek ezek a pofátlan szülők... halj oda.

Kérdező, ha megette, egészségére. Ha dolgozol, vegyél magadnak csokit, és edd meg te. Vagy vegyél neki karácsonyra egy rakat édességet s a 3/4-et edd meg belőle. :)

dec. 15. 13:37
 13/18 anonim ***** válasza:
76%
tegnap a citrom, ma az édesség.
dec. 15. 13:38
 14/18 anonim ***** válasza:
47%
Legközelebb edd meg gyorsan, vagy dugd el.
dec. 15. 14:07
 15/18 anonim ***** válasza:
72%

Pofátlan az tény. Ha adok valakinek valamit, nem eszem meg tőle mégis. Akkor sem ha a másikra rárohad. Az övé!

Lehet azért érint ez engem ilyen érzékenyen, mert gyerekkoromban tőlem.is megzabáltak mindent a szülők és a tesók. Ha nem faltam fel rögtön, később már nem volt.

Jövőre te is adj anyukádnak csomagot, a tiédet meg tedd el. Ne dugdosd, csak ne hagy elöl.

dec. 15. 14:48
 16/18 anonim ***** válasza:
41%
Jaja ugyanez aztán meg mérgesek voltak ram hogy mindig mindent eldugtam mint egy hörcsög
dec. 15. 15:17
 17/18 anonim ***** válasza:
94%
Nőlj fel és költözz el. Ott már senki nem fogja megenni a dolgaidat mint anyád lakásában.
dec. 15. 15:53
 18/18 anonim ***** válasza:
38%

És egyszer még az utolsót is odaadnád neki a sajátodból, csak enné meg még egyszer, de nem már nem fogja. Soha többé.

Hogy fogod te ezt a kiírást bánni! Csak akkor már késő lesz.

dec. 15. 17:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!