Miért számít ez ilyen nagy problémának?
#9 azért ezek a kijelentések durvák, ne is haragudj
Férjem pl menekült otthonról, munkába állt, pedig volt feje a tanuláshoz, nem egyszerű munkás, a főnök jobb keze, tervrajzokat olvas, nem merül ki a tudománya a vakolasban.
Soha nem iszik, utálja az alkoholt, és csoronak sem mondanám magunkat, amikor megismerkedtünk akkor már saját házban lakott, volt egy kis Fiat Puntoja, 26 éves volt, én 19.
22 éves voltam született a lányunk, rá két évre nagyobb házba költöztünk (hitel nélkül)
Vannak céljai az életben, tavaszon lesz egy lehetősége külföldön, a főnök fiával megy ki.
Ne vegyünk minden komuvest egy kalap alá, mert vannak akik nem alkeszok, nem csorok, és nem buták
A férjem nevében is kikérem ezeket a kijelentést
11
Ha volt feje a tanuláshoz, akkor miért nem ment tovább munka mellett? Nem a 9. voltam
#12 mert latastol vakulasig dolgozott.
Aprópénzért olyan házat vett ami jó, hogy szét nem esett.
Munka után azt csinalgatta, sokáig két ladan aludt, az volt az agya, nem egy havi munka volt
18 éves korában végzett az iskolában, 24 volt mire normálisan kialakult az élete
Utána már nem akart tovább tanulni, nem volt motiváció
Amikor megismerkedtünk én érettségiztem, akkor úgy volt, hogy tanulni fog(látta, hogy én tanulok, és kedvet kapott)de aztán megint máshogy alakult
Mindegy is tovabb-e tanult vagy nem, a jég hátán is megél, nagyon kevés embert ismerek aki ilyen mint az én férjem
A vendéglátásban, kereskedelemben is rengeteg a fekete, szürke munka, amikhez nem kell semmilyen szaktudás sem, érdekes módon a pincéreket, bolti eladókat mégis azonnal habzó szájjal megvédi valaki ezen az oldalon. Egy építőmunkás mitől kevesebb egy kasszásnál mondjuk?
Ha ők nem lennének, nem lenne út sem, amin közlekedünk vagy épp a bolt, ahol vásárolunk. De még a gyár sem, ahol előállítják a termékeket, mert azt az épületet is fel kellett húzni valamikor.
Kérdező, ha a párod valóban egy tisztességes ember, akinek a szüleid az esélyt sem adták meg, hogy bizonyítson, akkor neked kell kiállnod magatokért. Meg kell mondanod, hogy te őt választottad és ezt vagy tiszteletben tartják vagy nem kell többet találkoznotok, kapcsolatot tartanotok, hiszen az a gyereknek se jó példa, hogy mondjuk karácsonykor te meg ő mész a szüleidhez, apuka meg egyedül kuksol otthon. Persze azzal számolj, hogy ha tényleg nagyon vaskalaposak, akkor semmiféle támogatásra ne számíts tőlük (bár erre egyébként se lehet alapozni).
Ha meg valami nem kóser a pároddal, arra magadnak kell rájönnöd, ez foglalkozástól független.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!