Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy lehet a felnőtt gyerekkel...

Hogy lehet a felnőtt gyerekkel közeli kapcsolatban maradni?

Figyelt kérdés

Van itt valaki, akinek közeli kapcsolata van a szüleivel? Vagy olyan szülő, akinek a felnőtt gyerekével?

Nem arra gondolok, hogy tartják a kapcsolatot, de csak muszájból ápolnak egy felületes viszonyt, hanem ahol tényleg el is tudnak beszélgetni egymással, beavatják egymást az életükbe, sőt, élvezik egymás társaságát.

Van egyáltalán ilyen?

nov. 27. 22:17
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Nekem azota jo a kapcsolatok veluk, amiota elkoltoztem 22 evesen. Addig egyszeruen nem birtuk elviselni egymast anyammal, minden nap veszekedtunk, nem tudtam igazodni harom emberhez (szuleim plusz batyam). 24 evesen a covid idejen visszakenyszerultem par honapot, maga volt a pokol.

Most 28 vagyok, ferjjel, gyerekkel, 15 km-rel arrebb, igy ertelemszeruen nem latjuk egymast minden nap, neha telefonalunk, heti kb 2x, attol fugg, van e valami esemeny. Ha baj van, tobbszor, ha nem, ritkabban. Talalkozni mikor hogy, miota van autojuk, ok is jonnek -foleg unokazni- de nekunk jot tett ez a kis tavolsag. Nem koltoznek vissza a varosba, minden felborulna.

nov. 29. 07:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!