Mit tehetek ha az anyám kezeletlen mentális beteg?
Figyelt kérdés
Már az anyukája is mentális beteg volt, éveken át kezelték pszichiátrián.
Teljesen ki fog készíteni, így is nehéz gyerekkorom volt.
A környezete nem igazán veszi észre vagy ha észre is veszi nem foglalkozik vele.
Már a mindennapi dolgokban is megmutatkozik: panelban lakunk és ha a felső a székeket mozgatja már azonnal felmenne a “torkának ugrani” mert zörög.
Ikeaban görcsösen aggódott az új ágy súlya miatt, nehogy leszakadjon az emelet. Ez se normális hiszen egy panelházban lakunk nem vályogházban és egy àgy miatt nem szakad le az emelet.
Nem lehet mellette élni, lelkileg teljesen ki fog készíteni. Pszichiátriai segítségre lenne szüksége.
Mit tehetnék, mert màr én se bírom sokáig?
ma 11:24
1/4 anonim válasza:
Nem kell mellette élni, ha nagykorú vagy elkoltozhetsz
3/4 anonim válasza:
Azt hittem őrjöngő beteg, akivel nem lehet együtt élni, de a leírást olvasva kiderül, hogy csak túlaggódik dolgokat. Én nem gondolom, hogy itt vele van a baj.
4/4 anonim válasza:
Amit tudod, költözz el. Utána rá se kell nézned. Lehet,hogy beperel szülőtartásért majd később, de szerencsére az nem valami nagy összeg.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!