Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Fiú gyerekeknél általában...

Fiú gyerekeknél általában hány éves korig marad meg az ölelkezés apával vagy a testvérekkel?

Figyelt kérdés
Egy barátnőm kisfiai (1 és 3 évesek) néha nagyon édesen bújnak egymáshoz. Egy rokon gyerek, ovis kisfiú pedig imád az apja kezében, nyakában ülni és ő is nagyon ölelős fajta. A bátyám is szeretett apánkhoz bújni kiskorában, de felnőttként már puszit is csak ünnepnapon ad bárkinek.

nov. 8. 16:26
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
17%
2-3 éves korig
nov. 8. 16:29
 2/21 anonim válasza:
92%
Az én fiam 11 éves, és mostanában jött el az az időszak, amikor hetente már csak 1-2x ölel meg magától. Előtte legalább naponta megöleltük egymást.
nov. 8. 16:38
 3/21 grafno ***** válasza:
87%
Meg 30 felett is ölekezunk a vaterral. Tesòval nem.
nov. 8. 16:38
 4/21 anonim ***** válasza:
88%
Apám és az öccse még így nyugdíjas korban is megölelik egymást néha.
nov. 8. 16:51
 5/21 anonim ***** válasza:
85%
Ez nem attól függ, hogy fiúk, hanem hogy milyen a nevelésük.
nov. 8. 17:07
 6/21 anonim ***** válasza:
29%
Engem az érdekel, hogy miért tetted fel ezt a kérdést.
nov. 8. 18:16
 7/21 anonim ***** válasza:
86%
Nevelés kérdése, szülői minta függvénye, később meg az óvodai, iskolai társaik lesznek rájuk nagy hatással. Amikor a személyiségük kezd jobban kibontakozni, akkor derül ki, hogy milyenek lesznek később. De lázadó kamaszkorban, mikor menőznek, egyre kevésbé lesz rájuk jellemző az ölelkezés. De ez a korszak lehet átmeneti is, ha olyan személyiségűek.
nov. 8. 18:42
 8/21 anonim ***** válasza:
72%

Az én apám egyszer ölelt meg, amikor 7 éves koromban elhagyott minket. Legalábbis ez az egy ilyen emlékem van.

Lepontozás indul.

nov. 8. 18:52
 9/21 anonim ***** válasza:
100%
Ha a gyakori ölelkezést szokják még otthon és számukra ez nem terhes, akkor még felnőttként is megölelhetik egymást.
nov. 8. 19:29
 10/21 A kérdező kommentje:

Azért kérdeztem meg mert kíváncsi vagyok :)

Természetes hogy ez személyenként eltér, de érdekel ki hogy látja, tapasztalja. És senkit nem pontoztam le.

nov. 8. 19:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!