Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit szólnátok hozzá ha a 25...

Mit szólnátok hozzá ha a 25 éves fiatok egy 3 gyermekes 21 éves lánnyal járna?

Figyelt kérdés
21 évesen 3 gyermeke van 3 apától. 17 évesen szült először. Egy aranyos kedves lánynak tűnik, de ez hogy minden gyerek más apától van nem feltétlen ad okot bizalomra.
nov. 3. 15:30
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
86%
Karácsonyra éves koton mennyiséget kapna a fiam, a leánykának meg finanszíroznám 10 évre a fogamzásgátlót.
nov. 4. 13:47
 22/31 anonim ***** válasza:
74%

21 évesen egy gyerek se normális a mai világban, de ok, egyszer becsúszhatott. Háromszor marhára nem.

Se a “hölgyre”, se az utánfutóira nem lennék kíváncsi. Nem, nem kötelessége a szülőnek sem bárkit tolerálnia a gyereke körül, akit az életre nevelt, nem arra, hogy egy mindenki által felcsinálható riherongy tönkretegye az életét.

nov. 4. 15:57
 23/31 anonim ***** válasza:
Mi volt a probléma a 17-es válaszommal,hogy így le lett húzva?
nov. 4. 17:57
 24/31 anonim ***** válasza:

#17 miért van lepontozva? Kb ugyanazt mondta mint a többiek:D

Amúgy nem lennék tőle elragadtatva, de mi a francot tudjak csinálni egy 25 évessel, max mondanám neki hogy gondolja át, innentől az ő problémája minden további.

nov. 4. 20:02
 25/31 anonim ***** válasza:

Teljesen ki kell zárni a csajt és gyerekeit a családból, nem vagytok rá kíváncsiak és nem vigyázol a gyerekekre sem. 3 gyerek 3 apától kb 5 év alatt? Ez azért komoly teljesítmény. A fiadnak meg el kell gondolkodnia azon, hogy vannak olyan lányok is, akiket nem kell eltartania és lehetnek közös gyerekeik. A csaj nyilvánvalóan csak egy bankautomatát keres magának meg a gyerekeknek.

Belegondolok basszus, 28 vagyok és így van kettő, nem is lesz több.. Valamit elrontottam valahol?!

nov. 22. 13:49
 26/31 anonim ***** válasza:
25-ös: ez a "legjobb" módszer arra, hogy a saját gyereked többé ne tegye be hozzád a lábát.
nov. 22. 14:37
 27/31 anonim ***** válasza:

26, persze majd még szívesen látom a helyi derékaljat fészekaljastul, nem? Sőt, hagyja itt a pujáit is, amíg a fiam elviszi mindenfelé. Ember, ez az egy megoldás van arra, hogy ne kerüljön közelebb a családhoz. Az ilyenek csak azt nézik, hogy mennyit tudnak kiszedni a családból. Volt rá példa, az unokatesómat is bepalizta egy ilyen nő. Két gyerek két apától huszonpár évesen. Pár randi után unokatesóm elvitte bemutatni. A vidéki kádárkocka már nem tetszett neki, nem is láttuk többet.

A gyerekem bármikor jöhet, de azt aki árt neki, nem akarom látni. Pláne a zabigyerekeire nem vagyok kíváncsi.

nov. 22. 16:36
 28/31 anonim ***** válasza:

Talán ő is értetlenül kezdte, és még most is éretlen. Nem volt minta. Ne iteljunk már el könyörgöm egy 21 éves lányt akárhany apától van a gyermekei. Annyi minden történhetett nem látjuk miken ment keresztül az a lány. Először beszélgess vele próbáld megerteni mi miért történhetett vele!

Egy anyuka!

nov. 22. 21:08
 29/31 anonim ***** válasza:

Jaj anyukázni is elkezdünk, persze. Számold ki. 4 év alatt 3 pasitól volt terhes. Egyik fszról a másikra ugrott magyarán. Kb egyet ide szült egyet meg oda. Ez nem éretlenség, hanem felelőtlen rbanckodás.

Nekem is trauma volt a gyerekkorom, mégsem szültem minden pasimnak egyet.. Ahogyan elég sokan nem szültünk be mindenhova csak úgy.

nov. 22. 21:16
 30/31 anonim ***** válasza:
Pont azért légy megertőbb mert trauma volt a gyermekkorod. Nekem is az volt! Biztos másoknak is.Te nem szültél felelőtlenül, én sem!Sokan mások sem! De emberek vagyunk és sokszor éleshetünk így vagy úgy!! Eleshetünk! És akkor dobaljanak meg kővel minket?
nov. 22. 21:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!