Mit szólnátok hozzá ha a 25 éves fiatok egy 3 gyermekes
21 éves lánnyal járna?
Figyelt kérdés
21 évesen 3 gyermeke van 3 apától. 17 évesen szült először. Egy aranyos kedves lánynak tűnik, de ez hogy minden gyerek más apától van nem feltétlen ad okot bizalomra.
Mert mit csinálsz egy felnőtt férfival? Leveszed a telefonját és szobafogságra ítéled?
nov. 3. 17:52
12/24 anonim válasza:
11-Mint írtam, nem tudja eltiltani tehát mindegy mit csinálnék...:D Nem azt mondtam hogy el tudja tiltani...
nov. 3. 17:57
13/24 anonim válasza:
Remélném hogy van annyi esze, hogy óvszerben dugogatja.
Amúgy meg semmit. Nem lennék pót-nagyszülő az tuti. Egyszer nem vigyáznék rájuk.
nov. 3. 18:00
14/24 anonim válasza:
Kivancsi lennek hol rontottam el a neveleset, hogy magatol nem tudja hogy ilyen csajnak koszonni se szabad, nemhogy osszejonni vele.
nov. 3. 18:24
15/24 anonim válasza:
Az nagyon gyenge érv, hogy kedves és aranyos, ott valami akkor sem stimmel ha 3 gyereke 3 apától van, gondolom a 25 éves csávó baleknak van.
nov. 3. 19:19
16/24 anonim válasza:
Valami nem stimmel. Szerintem a lány az mellett, hogy nyilvánvalóan felelőtlen, valamiféle vágyálmot kerget. Azt hiszi, a közös gyerek garancia a boldog családosdira. Valószínű valami gyerekkori traumát cipel, rossz mintát, elhagyta az apja kicsi korában és saját családot akar építeni és a sorozatos pofáraesés sem zökkenti ki ebből. Mindig azt hiszi, hogy a következővel már sikerül, ő lesz az igazi. Én félnék, hogy a fiamtól is "véletlen" teherbe esik rekord gyorsasággal. 21 évesen 3 gyerek ha nem kisebbségi, az nem véletlen, ott valami gáz van agyilag, olyasmi amit írtam.
nov. 3. 22:50
17/24 anonim válasza:
Nem bántásként írom, de lehet úgy gondolja hogy neki ennyivel kell beérnie. Ha önbizalom és szeretet hiányos simán beletud esni egy ilyen csapdába, hogy egy ilyen ravasz kis lotyó behálózza, hogy legyen aki a gyerekeit eltartja. Milyen céljai vannak a hölgynek, újabb porontyok, esetleg tanulni dolgozni? Mert ha azt látom hogy komolyan igyekszik rendbe tenni az életét akkor esetleg áldásom adom rájuk.
nov. 4. 07:33
18/24 anonim válasza:
NEm tudom, miért, itt nem arról van szó, hogy a fiú azonnal el akarná venni a lányt, az együttjárás még nem jeletni azt, hogy kapásból összeházasodnak!
nov. 4. 07:56
19/24 anonim válasza:
Az ő élete, úgy szúrja el, ahogy akarja. Ennyi. Ha próbálnék vele értelmesen beszélni, úgyis az lenne, hogy én vagyok a gonosz.
Nem érdekelne. Majd rájön, de megkérném, legalább gumit húzzon.
nov. 4. 09:56
20/24 anonim válasza:
18-as, ja de simán felcsinálhatja járási szakaszban is, nem kell ehhez összeházasodni.
Egyik barátunk 34, most lett apuka, mert az alkalmi kapcsolata nem szedett gyógyszert, neki meg derogált óvszert húzni, mert "azt hitte, kihúzza időben".
A nő pedig nem vetette el a gyereket, mert nem kötelessége. Na, a srác a fejét veri a falba de ő volt az idióta.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!