Adnátok pénzt ebben az esetben a szüleiteknek? Mit gondoltok erről?
Azt hittem én irtam a kérdést.. mivel az en anyám is szedivtőlem a pénzt tesóimtól is szedte ameddig miattuk le nem léptek... csak annyi hogy már én sem vagyok ott velük hanem a tesómnál vagyok..
Csak most ugy változott a helyzet hogy online irkálgat nekünk folyton, hogy kell kajára pénz mert nincs mit enniük (a hütő az mindig tele van csak lusta főzni) (van kulcsom a szüleimhez, mikor váratlanul elmegyek, cirkusz szirkusz hátán, ők sehol, hűtő tele, állot dohos szag, néha pár napos haja a konyhában áll, mosdó tele piszkos tányérokkal stb... iszonyat mi van náluk..és még ő kér pénzt, kajára... adni soha nem szoktunk neki, semenyit sem... ha el megyünk hozzájuk, táska nélkül, bankkártyával, semmi értékkel, mert ha 1 percig magára hadjuk akármivel el tűnik... és utánna neki áll feljebb.. miást birod lépj le, kártyád tartsad magadnál, szard le, ott ahol van, az ilyen nem szülő.. egyszer oda fog jutni hogy meg is fog lopni.. szóval én menekülnék tesókhoz, barátokhoz, nagyszülőkhez, rokonokhoz... de onnan el
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!