Másnál is átakarták venni az esküvő szervezésben a hatalmat?
Teljesen úgy érzem, hogy anyukám elnyom engem és mindenbe neki kell igazat adni illetve az ő véleménye számítcsak az enyém nem.
És mikor ezt próbálom elmagyarázni neki akkor azzal jön, hogy ők mi mindenbe segítenek bele. És ha nem kell a segítség akkor else jönnek inkább.
Mindig is azt hittem a nagynapom olyan lesz amilyet mi szeretnénk a párommal helyette folyamatosan levagyunk szavazva és átvették tőlünk a hatalmat. És mikor kijelentem, hogy mi szeretnénk érvényesülni mert a mi pénzünk van benne senki másé akkor pedig mindenki megvan sértődve.
Annyira kilátástalan helyzetbe érzem magam.
Én annó nem engedtem, hogy bárki beleszóljon. Mi fizettünk mindent.
Anyukámnak ugyan volt pár próbálkozása, ami a vendéglistát illeti és jött az ötletekkel, hogy szerinte kit kellene meghívni. Na közülük egyet sem hívtam. Aztán besértődött, amiért egy nagyon közeli hozzátartozót nem hívtam meg. Ennek az volt az oka, hogy alkoholista és pont az esküvő táján nagyon szét volt csúszva és elég gázul viselkedett velünk.
Anyukám mondta, hogy ha nem hívom akkor ö nem jön az esküvőre. Simán, hidegvérrel közöltem vele, hogy akkor szépen otthon marad.
Na onnantól kezdve többé nem hozta fel a témát, mert tudta, hogy én soha nem üresbe beszélek.
Te is lehetnél egy kicsit határozottabb.
Alapvetően igazad van, de ennek mi a túró köze van az igényességhez? :D Mi se szervezünk nagy eventet a házasságkötés köré, miért lennénk ettől igénytelenek???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!