Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Másnál is átakarták venni az...

Másnál is átakarták venni az esküvő szervezésben a hatalmat?

Figyelt kérdés

Teljesen úgy érzem, hogy anyukám elnyom engem és mindenbe neki kell igazat adni illetve az ő véleménye számítcsak az enyém nem.

És mikor ezt próbálom elmagyarázni neki akkor azzal jön, hogy ők mi mindenbe segítenek bele. És ha nem kell a segítség akkor else jönnek inkább.

Mindig is azt hittem a nagynapom olyan lesz amilyet mi szeretnénk a párommal helyette folyamatosan levagyunk szavazva és átvették tőlünk a hatalmat. És mikor kijelentem, hogy mi szeretnénk érvényesülni mert a mi pénzünk van benne senki másé akkor pedig mindenki megvan sértődve.

Annyira kilátástalan helyzetbe érzem magam.

#esküvő #anya #Lehetettlenhelyzet
okt. 24. 21:59
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
97%

Általában anyósok csinálják ezt inkább a leendő feleséggel.

Zsarol, állítsd le egyszerűen. Nem jön ha nem segíthet, akkor nem jön. Meg is mondhatod neki, hogy akkor nem jössz muter ennyi.

okt. 24. 22:01
 2/26 anonim válasza:
89%

Az választ és dönt, aki fizet. Meghallgatjátok amit mondanak, bólogattok és csináljátok úgy, ahogy nektek tetszik.

Ha gyermekmenteset, akkor olyat.

okt. 24. 22:03
 3/26 anonim ***** válasza:
25%
Egy papír aláírásán mit kell szervezni? Semmi hatalom nincs abban.
okt. 24. 22:05
 4/26 anonim ***** válasza:
81%
Anyukád pici fia vagy pici lánya vagy? Akkor még ne házasodj, gyerek vagy hozzá. Ha felnőtt lennél, úgy is viselkednél. Megmondanád anyukának, hogy gyorsan döntsék el, akarnak-e menni vagy nem az általatok megszervezett esküvőre és lakodalomba, mert a létszám miatt tudnotok kell.
okt. 24. 22:06
 5/26 anonim ***** válasza:
47%
Valaki igényesebb annál, minthogy besétál farmerban az aláíráshoz, aztán szevasz. Nem tudom miért kell belekötni abba, aki egy szép kis szertartást összejövetelt képzel el a nagy napjára. Neked nem tetszik, másnak meg a farmerban besétálós szignó nem jön át.
okt. 24. 22:08
 6/26 Katona Dius ***** válasza:
97%

Én csak egy sima papíraláírást akartam minden egyéb sallang nélkül. Anyám közölte, hogy az úgy nem jóóó. Mondom oké, szervezz, amilyet akarsz, de akkor te fizeted. Megszervezte. Lett ruha (én meglettem volna nélküle), szűkebb családi ebéd (szülők, nagyszülők, unokatesók, nagynénik-nagybácsik), illetve fotózás. Anyósom a lovasfogatból nem engedett (nagy lómániás), azt ő fizette. Végül nem bántam meg, mert mégiscsak jó visszaemlékezni, és a fotózást végigökörküdtük a családdal (nagybátyám volt a fotós, a "vicces fotókról" nem szólt előre és elég jókat összehozott, mai napig azok a kedvenceim).

De ha ti fizetitek, akkor igenis a ti döntéseiteknek kellene érvényesülni. Ne hagyd magad ledominálni. Ha ti fizetitek, olyan legyen, amilyennek szeretnétek.

okt. 24. 22:13
 7/26 anonim ***** válasza:
90%
Nekünk a legelején próbáltak, egyébként nem is rosszindulatból, de közöltük, hogy ha sokat akadékoskodnak, akkor elmegyunk ketten egy tengerpartra, és akkor senki nem lesz ott. Ezután nem igazán volt beleszólás.
okt. 24. 22:15
 8/26 anonim ***** válasza:
74%

Bizony úgy csináld, ahogy neked/nektek tetszik!

Mond neki (és így is csináld), hogy megfogadod a tanácsot, átgondoljátok amit mond, az ötleteit is, de a döntés a tiétek kell, hogy legyen.

Állj a sarkadra.

Az itt fentebb kommentelőkkel ne foglalkozz, tudod ez a baj az internettel... ;)

Sok boldogságot!!! :)

okt. 24. 22:16
 9/26 anonim ***** válasza:
100%
Én nem értem, bocsi mármint most volt az esküvőnk nyáron kb január óta szerveztük és szó szerint semmibe nem vontunk bele senkit mármint ha valaki kíváncsi volt meg mutattuk, hogy ilyen lesz a ruha vagy, hogy a gyűrű senkitől egy centet nem fogadtunk el mármint nem értem én a párommal voltam mindenhol és ketten döntöttünk mindenről, azt mondod leszavaznak, hogy van szavazati lehetőségük ? Sehova nem kell vinni senkit vagy megkérdezni bárkit hogy milyen ruha vagy a gyűrű vagy a hely vagy bármi, de ha mégis akkor pedig ha azt mondod nem adtak bele pénzt akkor pontosan miért kéne azt csinálni amit mondanak ? Leszavazták a ruhádat ? Ok és? Te nem azt veszed mit tud tenni ?
okt. 24. 22:19
 10/26 anonim ***** válasza:
100%
Húzd meg a határaidat és ne engedd, hogy elvegyék a nagy napodat!
okt. 24. 22:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!