Másnál is átakarták venni az esküvő szervezésben a hatalmat?
Teljesen úgy érzem, hogy anyukám elnyom engem és mindenbe neki kell igazat adni illetve az ő véleménye számítcsak az enyém nem.
És mikor ezt próbálom elmagyarázni neki akkor azzal jön, hogy ők mi mindenbe segítenek bele. És ha nem kell a segítség akkor else jönnek inkább.
Mindig is azt hittem a nagynapom olyan lesz amilyet mi szeretnénk a párommal helyette folyamatosan levagyunk szavazva és átvették tőlünk a hatalmat. És mikor kijelentem, hogy mi szeretnénk érvényesülni mert a mi pénzünk van benne senki másé akkor pedig mindenki megvan sértődve.
Annyira kilátástalan helyzetbe érzem magam.
Általában anyósok csinálják ezt inkább a leendő feleséggel.
Zsarol, állítsd le egyszerűen. Nem jön ha nem segíthet, akkor nem jön. Meg is mondhatod neki, hogy akkor nem jössz muter ennyi.
Az választ és dönt, aki fizet. Meghallgatjátok amit mondanak, bólogattok és csináljátok úgy, ahogy nektek tetszik.
Ha gyermekmenteset, akkor olyat.
Én csak egy sima papíraláírást akartam minden egyéb sallang nélkül. Anyám közölte, hogy az úgy nem jóóó. Mondom oké, szervezz, amilyet akarsz, de akkor te fizeted. Megszervezte. Lett ruha (én meglettem volna nélküle), szűkebb családi ebéd (szülők, nagyszülők, unokatesók, nagynénik-nagybácsik), illetve fotózás. Anyósom a lovasfogatból nem engedett (nagy lómániás), azt ő fizette. Végül nem bántam meg, mert mégiscsak jó visszaemlékezni, és a fotózást végigökörküdtük a családdal (nagybátyám volt a fotós, a "vicces fotókról" nem szólt előre és elég jókat összehozott, mai napig azok a kedvenceim).
De ha ti fizetitek, akkor igenis a ti döntéseiteknek kellene érvényesülni. Ne hagyd magad ledominálni. Ha ti fizetitek, olyan legyen, amilyennek szeretnétek.
Bizony úgy csináld, ahogy neked/nektek tetszik!
Mond neki (és így is csináld), hogy megfogadod a tanácsot, átgondoljátok amit mond, az ötleteit is, de a döntés a tiétek kell, hogy legyen.
Állj a sarkadra.
Az itt fentebb kommentelőkkel ne foglalkozz, tudod ez a baj az internettel... ;)
Sok boldogságot!!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!