Mit tudok csinálni?
Anyukám idős már, feledékeny. Én más országban lakom es azt szeretném, ha hozzám költözne, hogy tudjam segíteni.
Engem le fognak százalékolni sajnos egyelőre nem tudom segíteni anyagilag! De ha nálam lakna akkor nem volna gond, megélnénk ketten!
Szívesen megosztom vele mindenem.
Nagyon fáj hogy soha nem tudtam segíteni, mert sose volt rendes munkám a mentális betegségem miatt ami miatt le fognak százalékolni, nem tudtam segíteni ahogy más gyerek segíti a szüleit!
Ebbe belebetegedtem a fájdalomba. Szeretnék vele lakni.
Állítása szerint ő nem, azt mondja el tudja látni magát, mindenbe beleköt csak ne kelljen velem lakjon. Nem akar terhemre lenni, de nincs terhemre, nekem nem kell már párkapcsolat, igazán anyukám társaságára vágyok.
49 éves nő vagyok, van egy nagy gyerekem nekem is, de aki még nem nagykorú, aki miatt nem tudok hazaköltözni, hogy anyámra vigyázzak, de ő se akar idejönni!
Nem is merek arra gondolni, hogy esetleg meghal! Nem élem túl mentálisan! Szar gyereke voltam! Segítsetek!
Kár utolsó kettő, hogy magatokból indultok ki. De mindenki elszólja magát előbb utóbb, tartja a mondás. Anyámnak biza óriási nyugdíja van, 220 euró körül, nekem meg 1350 lesz a betegnyugdíj plusz házbérpótlék 500.
Igazatok van, a zsíros nyugdíja miatt akarom. Most kb 1500 euró a havi bevételem
Jézusom, kérdező, én sem akarnék veled lakni... Pláne nem külföldön. Hát persze.
Keress szakembert, mert nagyon komoly kötődési zavarod van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!