Mit tudok csinálni?
Anyukám idős már, feledékeny. Én más országban lakom es azt szeretném, ha hozzám költözne, hogy tudjam segíteni.
Engem le fognak százalékolni sajnos egyelőre nem tudom segíteni anyagilag! De ha nálam lakna akkor nem volna gond, megélnénk ketten!
Szívesen megosztom vele mindenem.
Nagyon fáj hogy soha nem tudtam segíteni, mert sose volt rendes munkám a mentális betegségem miatt ami miatt le fognak százalékolni, nem tudtam segíteni ahogy más gyerek segíti a szüleit!
Ebbe belebetegedtem a fájdalomba. Szeretnék vele lakni.
Állítása szerint ő nem, azt mondja el tudja látni magát, mindenbe beleköt csak ne kelljen velem lakjon. Nem akar terhemre lenni, de nincs terhemre, nekem nem kell már párkapcsolat, igazán anyukám társaságára vágyok.
49 éves nő vagyok, van egy nagy gyerekem nekem is, de aki még nem nagykorú, aki miatt nem tudok hazaköltözni, hogy anyámra vigyázzak, de ő se akar idejönni!
Nem is merek arra gondolni, hogy esetleg meghal! Nem élem túl mentálisan! Szar gyereke voltam! Segítsetek!
De segítségre van szüksége!
Nem halhat meg egyedül!
"Nem halhat meg egyedül!"
Egyedül jöttünk a világra és egyedül távozunk.
Ez az élet rendje.
A vég pedig sosem szép. Ritka, hogy egy embert alvás közben, váratlanul érjen békésnek nevezhető halál.
" Egy gyerek nem szar, a szülő lehet szar,"
EZ azért nem mindig van így.
"Csak" feledékeny vagy demencia korai szakaszban?
Mert ha van esély rá hogy demens akkor az nagy baj. Idővel mindenképp 24 órás felügyelet kell majd mellé.
Ezt mi hamarabb ki kéne vizsgáltatni és utána járni.
Anyukád ha nem akar ki menni akkor nem is fog. Nem fogja az egész életét becsomagolni és hátrahagyni.
Keress neki itthon szociális ellátó intézményt ahová be veszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!