Milyen okok vezethetnek egy szülő-gyermek kapcsolat megszakadásához?
Figyelt kérdés
okt. 22. 16:02
11/12 anonim válasza:
Engem a szüleim nagyon szerettek, és miattam együtt is maradtak öreg korukig, habár már nem igazán szerették egymást és elválhattak volna 20 évvel korábban! Akkor romlott meg velül a kapcsolatom több évre, amikor egy cigánylánnyal jöttem össze, és kb 2 évig éltünk együtt. Kullancsnak hívták, és féltettek tőle, és nem volt más beszédtéma, csak hogy mikor dobod már ki. Amikor már pár éve egyedül éltem, visszaállt a jóviszony a szüleimmel, és megint azt kérdezgették, mikor nősülsz már meg végre.:-)
12/12 anonim válasza:
Nekem akkor romlott meg anyámmal a kapcsolatom mikor megszületett a lányom. Teltek az évek és állandóan azt mondogatta hogy ne engedjünk meg neki annyi mindent,ne kényesztessük el, mert le fogja sz.rni a fejünket! Legyen szigor, fogjuk be házimunkára,még ha ez neki nem is tetszik, mert abból tanul. Nem kell mindig " kinyalni a segét" és lesni minden kívánságát. Sokat dolgoztunk hogy mindene meglegyen.
Elegem lett! Nem hallgattam tovább, megszakítottam minden kapcsolatot anyámmal, aki időközben meghalt....a lányom meg felnőtt, és lesz.rja a fejünket.
Nem panaszkodom!!!
Én neveltem ilyennek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!