Mit tegyek ebben az esetben?
"Ez az én életem, a saját véleményem szerint szeretnék cselekedni, nem az ő elvárásai szerint." Ez a felnottevalas elso lepesei. Tarts ki a dontesed mellett es vidd keresztul barmi aron. Egy jo szulo hagy donteni. Nyilvan a te szempontodbol ez a legjobb dontes. Ha lesz kedved es energiad,majd kenyelmesen lassan megcsinalod a jogsit.
Az ingyen jogsinal biztos ugy is viselkednek az oktatok. Az ingen jogsiert az idegeiddel fizetnel ugyis.
Szerintem (és ez a saját és a körülöttem élők alapján élt tapasztalatom), jobb később a jogsi. Vannak olyan ismerőseim akik korán szerezték meg, viszont utána nem vezettek aktívan és csomó mindent elfelejtettek. Én 25 évesen szereztem meg úgy, hogy utána aktívan, majdnem napi szinten használtam autót. A jogsi megléte és a vizsga önmagában nem jelenti azt, hogy te biztonságosan tudsz vezetni, a vizsga után sok vezetés kell még. Volt kollégámnak megvolt a jogsija 20 éve, de nem vezetett aktívan, és konkrétan azt mondták, hogy én az 1-2 éves jogsimmal biztonságosabban vezettem mint ő.
A másik pedig: Igen apukádnak el kell fogadnia a te döntésedet. Ez a viselkedés nem normális, hogy nem leül veled és megbeszéli normálisan (mint ahogy egy szülőnek kellene!), hogy neked ez miért lenne jó szerinte, hanem behisztizik... Nem szeretem az olyan szülőket akik így viselkednek és mivel te ezt tapasztalod tőle, egy részét vinni fogod tovább.
Most konkrétan mi ingyenes a jogsiban?
Gondolom a költség nagyobb része, legalább kétharmada, háromnegyede a gyakorlati órák díja. Ha azt ki kell fizetni, akkor nem nagyon érdemes teperni azért a kis kedvezményért. Ha az egész, tehát MINDEN ingyenes lenne, akkor azért biztatnálak, kérdező, de kötve hiszem, hogy így lenne.
A lanyom sem akar.
Minek? Minden a kozelben van es csak macera a parkolas biztositas stb...
Majd egyszer ha ugy van megcsinalja.
Olvassatok már utána annak az "ingyenes" jogsinak! A legolcsóbb része (KRESZ és EÜ) ingyenes, a gyakorlati képzés pedig még drágább is lehet, mint egy felnőttnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!