Mit tegyek ebben az esetben?
Ad kocsit, benzinpénzt? Mert, ha nem, minek a jogsi?
Jó, csak hülyéskedtem.
Szóval te tudod, hogy mire kell fókuszálnod. Nem kell benyelni, hogy rád erőltesse.
"Hidd el, hogy ha nem akarsz jogsit, nem kell lemenni kutyába, mert apád begyöpösödött."
Itt te vagy a begyöpösödött...
Csak akkor érdemes, ha utána rendszeresen vezetsz. Ha nem tudsz gyakorolni, olyan, mint ha le sem vizsgáztál volna. Annak idején a vizsga után csak két vagy három hónap múlva apu autóját vezettem először. Hadd ne mondjam, nem volt egy sikertörténet.
N
Ez ilyen tipikus "halogatom, mert félek tőle" reakció nálad. Én is gyakran csinálok ilyeneket mai napig.
Szerintem apukádnak tökéletesen igaza van, hogy addig csináld meg, amíg egy csomó pénzt meg tudsz spórolni. Manapság egy jogsi akár 6-700 ezerbe is kerülhet, annyiból már akár egy kocsit is tudsz venni... szerintem kár lenne kihagyni ezt a lehetőséget, ha amúgy tervben van, hogy valamikor jogsit is akarnál.
Amúgy meg munka mellett nehezebb jogsit csinálni, mint iskola mellett, így kifogás mindig lesz rá, hogy miért nem akarod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!