Szülők! Mi volt a legbántóbb dolog, amit a gyereket mondott neked valaha?
Figyelt kérdés
szept. 28. 17:23
3/11 anonim válasza:
gyűlöllek! Te vagy a leggonoszabb ember. Te direkt rosszat akarsz nekem..
4/11 anonim válasza:
Te vagy a legrosszabb anya az egész világon! Szívből utállak!
5/11 anonim válasza:
Azért kíváncsi lennék, hogy milyen előzmények vezettek,ezekhez a gyöngyszem beszólásokhoz..
7/11 anonim válasza:
5, tipikus kamasz-bajok...
Van gyereked?
8/11 anonim válasza:
De rossz ezeket olvasni... Főleg ha csak "tipikus kamasz bajokról" van szó.
9/11 anonim válasza:
Mondtam en is anyamnak olyat, hogy utalom, es rossz anya. Valoszinuleg megszakadt a szive. Most, hogy van gyerekem, es belegondolok, en hogy fogok erezni, ha ilyet mond, hat nekem is megszakadna.
10/11 anonim válasza:
A temetésedre elmegyek, de csak hogy lássam, meghaltál végre - ezt én mondtam anyámnak a sokadik abuzálás után, nemsokkal azelőtt, hogy elköltöztem.
Sohasem vert, mindig "csak" verbálisan bántott egészen kiskorom óta. Nem érdekel, hogy roszul esett-e neki vagy sem. Őt sem érdekelte, hogy milyen egy gyereknek olyan légkörben felnőni, amit ő teremtett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!