Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Bántott már annyira és olyan...

Bántott már annyira és olyan hosszú ideig az anyád, hogy egyszerűen azt érezted inkább pusztuljon el, mert másképp nem szabadulsz tőle?

Figyelt kérdés
Feketeöves kategória.
szept. 28. 11:24
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Engem bántott az anyám hosszú éveken keresztül de bennem nem merült fel ez a gondolat. Felnőttként amint tudtam elköltöztem tőle, de utána eljött az a pont amikor teljesen megszakítottam vele a kapcsolatot.

Mert egyre durvábbak lettek a kirohanásai..

szept. 28. 16:41
 12/18 A kérdező kommentje:

Akik azt írták, hogy megszakították vele a kapcsolatot:

Ez no contactot jelent nálatok?

szept. 28. 16:47
 13/18 anonim ***** válasza:
Nálunk igen.
szept. 28. 17:58
 14/18 A kérdező kommentje:

És nem próbálkozott keresni?

Engem igen, rendszeresen hívni akart, de mivel nem vettem fel, így üzeneteket írt. Kb. egy év után feladtam és engedtem neki sajnos, azt hittem megváltozik.

szept. 28. 18:01
 15/18 anonim ***** válasza:
Nem, nálunk ez is volt az egyik fő probléma, mindig nekem kellett tepernem, hogy szeressen, vagy foglalkozzon velem.
szept. 28. 21:30
 16/18 Katona Dius ***** válasza:
100%

Volt ilyen, igen. Hosszú 10 év. Mivel kiskorú voltam, így a költözés nem volt opció. Apu meg reménykedett, hogy helyre jönnek a dolgok, így nem vált el. Amikor tudtam, nagyszülőkhöz menekültem, de ott sem tudtam állandóan lenni, megvolt a maguk baja (a szellemi- és testi fogyatékos nagynéném elég munkát adott nekik).

Már azon voltam, hogy ha ő nem pusztul, majd én. Végül (szerencsére) nem volt merszem megtenni.

szept. 30. 11:43
 17/18 A kérdező kommentje:
Katona Dius: azóta milyen a kapcsolatotok?
szept. 30. 11:55
 18/18 Katona Dius ***** válasza:

Nála egy mentális betegség okozta azt a 10 év poklot, amit nem hagyott kezeltetni, illetve mikor hagyta, akkor is félre kezelték. Azóta megkapta a megfelelő kezelést, mostmár jól van, plusz azóta külön háztartásban élek. Így jelentősen javult a kapcsolatunk. El nem felejtettem semmit, de felnőve rájöttem, hogy nem az ő hibája volt, hogy beteg lett, bárkivel előfordulhat sajnos. Az, hogy az orvosok félre kezelték 10 évig, már más tészta.

De anyuval azóta jobb a kapcsolat, ha nem is egy ideális, tipikus anya-lánya kapcsolat, de mostanában egy rossz szavam nem lehet rá.

szept. 30. 12:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!