Mit tegyek, hogy ne essen rosszul?
Évek óta külön élek a szüleimtől, sajnos munkát váltottam, de kevesebbet keresek,mostanában anyagi gondjaim vannak( otthon nem tudják, nem szoktam panaszkodni, pénzt kérni meg főleg nem), tesóm ,a felesége és a gyerekük otthon laknak anyumékkal, rezsibe ,ételbe nem fizetnek semmit,vagyis semmibe nem fizetnek semmit,csak élősködnek, tesóm nem is dolgozik.
Anyumék semmit nem szólnak ezért, tehát eltűrik, hogy nem dolgoznak és nem is fizetnek semmibe.
Nekem ez rosszul esik és dühit!
Lehet sokan irigynek gondoltok, de nem annak nevezném, hanem én küszködök a megélhetésemért ,ők meg mindent megkapnak és semmit sem csinálnak érte :/
Csak mindig anyu is panaszkodik rájuk,de soha nincs semmi változás , és úgy érzem én háttérbe szorultam.
Nem dohányzunk, hála Istennek én sem szoktam rá ,semmilyen káros szenvedélyem nincs.
De igen a spórolást muszáj leszek még jobban megoldani.
Köszönöm a válaszokat
Szoval tesod felcsinalt egy not, majd ok harman odacuccoltak anyatok-apatok nyakara. Tesodnak nincs munkaja, gondolom a felesegenek sem. Akkor tulajdonkeppen ket ember tart el otot?
Buzlik az egesz.
Tesom sosem élt külön, a barátnőjét hozzánk költöztette, aztán jött pár évre a baba, aztán házasság és ők így élnek.
Tesóm nem dolgozik,a felesége igen, de azt a pénzt félre teszik vagy a kisfiúnak vesznek ami kell.
13#
Akkor a feleségétől kéne megkérdezni, hogy mit keres egy ilyen tehetségtelen senki mellett
"A kényelem és a jómód, semmibe nem fizetnek, és szinte semmit nem csinalnak."
A sógornőd dolgozik, emellett
elviseli a szüleidet.
Itt a kedves tesókáddal van gond, nem is kevés.
Persze én tudom ,hogy vele van a gond.
Csak nehéz ezt elfogadnom ,hogy ők vígan élnek és semmit nem tesznek azért ,hogy anyuéknak is könnyebb legyen, hogy élősködnek.
Itt igazából egyedül anyukáddal van gond. Ahogy írták, csak azzal lehet ezt csinálni, aki hagyja. Értem én, hogy a gyereke, meg minden, de a lóf*sznak is van vége. Nálunk pont nemrég történt hasonló.
Sógorom, aki még mindig anyósommal lakott (34 éves) kb két éve odacuccoltatta a nőjét. A nő nem dolgozott, sógor igen, de egy fillért nem volt hajlandó haza adni. Se a kajába, se a rezsibe nem adott bele, pedig elég zabagépek ő is meg a nője is.
Anyósom ezt rendszeresen szóvá tette, hogy még ha az albérletbe nem is adnak bele (bérelt kertes ház), legalább a rezsibe meg a kajába adjanak bele. Amikor sógor megunta a nyaggatást, elköltöztek valami olcsó albérletbe pár hónapra, majd mikor feléltek mindent, visszakönyörögték magukat anyósomhoz. Ez olyan 3-4 hónapos ciklusokban váltakozott. Elköltöztek, 3-4 hónap múlva vissza, ott megint pár hónapot élősködtek, majd megint költözés. Ez megy két éve. Amikor ott laknak, hirtelen megugrik a rezsi (diktálnak mindent, nem átalányfizetők), mert bekapcsolják télen is a hősugárzót, kinyitják az ablakot, aztán kulcsra zárják a szobát és elmennek tudja-fene-hová órákra.
Anyósom nemrég megelégelte, a legutóbb, mikor kirakták őket az utcára, mert nem fizetrték az albit, és mentek volna vissza anyóshoz, közölte, hogy ennyi volt, leveszi róluk a kezét, oda többet nem mehetnek.
Anyudnak is az kellene. Közölni tesóddal, van 2 hónapja munkát és albérletet keresni. Aztán elkezdheti végre az eltartani a saját gyerekét. Csak annyit tegyen meg a gyerekéért és nem többet, mint amennyit anyud megtett érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!