Help! Részeg vagyok és nagyon rosszul érzem magam. Mot tegyek?
Figyelt kérdés
Nincs hányingerem, vagy ilyesmi, de úgy érzem magam mint a mosott sz****r. Kicsit mint mikor depressziós voltam. Ilyenkor segít valmi?2017. jún. 30. 01:58
1/7 A kérdező kommentje:
Mintha a tengeren hánykolódnák elveszve, vagy mintha kövek lennének a szívem helyén és folyton nyomnának... Fáradt vagyok, de nem tudok elaludni és úgy érzem magam, mintha én lennék az egyetlwn elő lény a földön. Teljesen egyedül... És üresen.
2017. jún. 30. 02:04
2/7 anonim válasza:
Nem bírom megállni, de aki részeg az álltalában nemjelenti ki hogy részeg , mert mindig azt állítja magáról, hogy full jól van. De mivel kedves vagyok segítek neked. Vegyél be egy aspirint, igyál egy bögre forró tejet és húzz aludni ! ( ha hányingered van ne idd meg a tejet )
3/7 A kérdező kommentje:
Nincs itthon aspirin. Tejet meg már ittam és az ágyban vagyok. :(
...és elégszer voltam már részeg ahhoz hogy tudatában legyek szerintem
2017. jún. 30. 02:07
4/7 anonim válasza:
Hidd el én is. De nem vitázom veled ! ;) kinek mi a részeg :)
Akkor takrozz be szépen , vagy ne attol fugg milyen ido van arra. Számold a birkákat és aludj. Ezen vagya még több pia vagy az alvás segít
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Túl kedves vagy :')
2017. jún. 30. 02:26
6/7 Phoney válasza:
ma 02:05
Most hagy ne jellemezzem, milyen fajta emberek nem szokták észrevenni magukon, hogy részegek. Olyanok, akikkel lehetőleg józanon se állok szóba.
7/7 anonim válasza:
Nem kell aszpirin és nem kell tej. Sok-sok folyadék (lehetőleg víz!) kell ilyenkor, mert a dehidratáltságtól vagy rosszul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!