Hogyan kéne a barátomat bemutatnom?
Sziasztok!
Következő a helyzet: szüleim elváltak, apámmal nagyon keserves kapcsolatot ápolok, inkább csak muszájból. Most lesz majd egy gimnáziumi eseményem, amire a családot meg szokták hívni, ezért egyértelműen jönnek anyumék, tesóim, nagyszüleim anyu részéről, apum részéről pedig ugye ő és a párja, a párjának a gyerekei és onnan is nagymamám.
Apám, holott a 18-at töltöm, úgy kezel, mint egy 6 évest, és nem nézné jó szemmel, ha pl. bulizni mennék vagy párkapcsolati dolgot.
Közel 9 hónapja együtt vagyok a barátommal, akit meg szerettem volna hívni, de apám nem tud róla. Egyértelműen be kellene mutatnom, de nem tudom, hogyan kéne. Esetleg tippek?
Én szólnék előtte neki hogy kik lesznek jelen, és a felsoroltak között megemlíteném a pasim. Ha nagyon problémázik akkor megmondanám hogy nem kell jönni, amúgyis csak kötelességből van meghíva. Ha mégis el jön akkor ott helyben bemutatom neki hogy "apu, ő itt a barátom Sanyi" és kész
Azt az egy eseményt kibírják, utána mivel amúgyis elég laza a kapcsolatotok nincs beleszólása az életedbe. Nem 5 percig kell a apának lennie amikor pasiügyekről van szó.
Amúgy valós hogy észreveszi hogy felnőttél,ha már van egy ilyen hosszú, erős kapcsolatod és nem tetszik neki hogy lemaradt. Nem tudja hitegetni magát hogy ott volt melletted és még mindig az ő pici lánya vagy. Az a hajó már elment és ő nem volt rajta.
Azt irod nem is vagytok tul jo kapcsolatban...
Szivbol leszarnam mit gondol, felnott vagy, nincs senkinek belevau.
A tobbi az, amit 2es irt👍🏻
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!