Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Apám szexuálisan vonzódhatott...

Apám szexuálisan vonzódhatott hozzánk?

Figyelt kérdés

Már régóta foglalkoztat az a gondolat, hogy apám valószínűleg azért volt távolságtartó velünk, gyerekként (két lány), mert vonzódott hozzánk, vagy attól félt, hogy bármi olyat tenne, ami miatt bajba kerülhetne.

Gyerekkoromban soha nem szólt hozzánk, mintha nem is léteztünk volna a számára. Egészen addig azt hittem, hogy a nevemet sem tudja amíg tizenkét évesen először megkérdezte, hogy vagyok, döbbenten néztem rá, hogy tudja a nevem.

Apám mindig brutálisan agresszív volt, uralta anyámat, és mindenkinek az ő hangulatához kellett alkalmazkodnia. A szexualitása valószínüleg aggresszív volt, sok emlékem van arról, hogy éjjel hangosan kellett anyámnak nyögnie szex közben, és találtunk különféle tárgyakat, játékokat az asztalon, amelyeket ő hagyott ott, és erősen vonzódott a lábakhoz is.

Apám Soha nem simogatott meg, ölelt meg stb és legfeljebb az indulatait vezette le rajtunk ordítva vagy megverve minket.

A nővérem viszont rejtély számomra, mert ő próbált közel kerülni apámhoz. Volt, hogy ketten elutaztak hosszabb útra, és amikor a nővérem hazaért, órákig zokogott, csak annyit mondott, hogy apa miatt. A nővéremből olyan nő lett, aki szexuálisan bárkivel kihasználtatja magát, rengeteg partnere volt, és minden férfit el akar csábítani, nem számítva semmi. Amikor összejött egy tőle ötven évvel idősebb férfival, azt mondta, hogy úgy néz ki, mint apánk. Betegesen szerelmes apánkba, amit nem értek, mert őt is ugyanúgy elhanyagolta, míg nekem tényleg nulla kapcsolatom volt vele, mert gyűlöltem apámat a rohamai miatt.

Miután volt egy barátom, aki pontosan úgy viselkedett, mint apám, és kiderült, hogy szexuális téren betegesen viselkedett, szadista stb, és valószínűleg pedofil hajlamai is voltak, akkor jöttem rá, hogy apámnak is lehettek hasonló vonásai, amiért így viselkedett.

Ha valakinek van tapasztalata ezzel kapcsolatban, szívesen hallanék róla. Bár ez a gondolat nem változtat semmin, de nem hagy nyugodni. Apám közelében nagyon kellemetlenül érzem magam, és félek pl rövidnadrágban lenni előtte pedig tudtommal sosem bántalmazott.

szept. 24. 12:17
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
17%
Jaj hetes komoly szövegértési problémáid vannak.
szept. 24. 20:42
 22/28 anonim ***** válasza:
61%

20-as

Rohadtul nem érdekes, nem tudom mi jár a fejedben.

Ha fel kell dolgozni valamilyen traumát, akkor tudni kell a dolgokat és kész.

Bár gondolom te az a tipikus nem beszélünk róla és akkor nem történt meg, nincs gond emberke vagy.

szept. 24. 20:44
 23/28 anonim ***** válasza:
67%

21

Nekem nincsenek szovegertesi problémáim. A "sok emlékem van arról, hogy éjjel hangosan kellett anyámnak nyögnie" azt jelenti, a kérdező hallotta, hogy az apja arra kenyszeriti az anyját, hogy nyögjön szex közben. Ha jobban átgondolta volna q mesét, akkor azt írta volna: sok emlékem van arról, hogy éjjel hangosan nyögött anyám, amikor szexeltek.

szept. 25. 06:16
 24/28 anonim ***** válasza:
13%
A nővéredet meg lehet ismerni valahol?
szept. 25. 08:10
 25/28 anonim ***** válasza:
100%

A leírásod alapján nővérednél akár az is lehetséges, hogy valóban történt szexuális erőszak. Ezt tőle tudhatnád meg, ha akarna róla beszélni. Csak ez igen kényes téma, és nem is helyes puhatolózni.

Sok bántalmazott nem akar/tud erről beszélni.

szept. 25. 12:20
 26/28 A kérdező kommentje:

Egyebkent egeszen brutalisnak erzem, hogy olyan szornyu gyerekkorom volt, hogy pár ember el sem hiszi, azt gondolja kamu es keresi az ellentmondást. Tisztara olyan, mint azok a fiuk akiket megeroszakolt az apjuk:) semmi kedvem bizonygatni, hogy milyen szornyeteg volt az apam. Egy dolgom van: feldolgozni, egyuttelni a tudattal, kihozni az eletembol valami ertelmeset ezzel a fajdalommal egyutt, hogy állat szamba se vett az apam es az anyam meg végignézte az egészet.

Szerintem a noveremtol soha nem fogom megtudni, mert o teljes tagadásban el, pont mint az anyam. Szoval ilyen kerdest feltenni kb ongyilkossag.

Anyám szerint is nagyon jo ferje van, es mi mindent megkaptunk gyerekkent, igaz nehez a termeszete, de minden férfinek az. A mindent megkaptunk gyerekkent konkretan azt jelenti, hogy volt penz enni meg ruhazkodni. Hiszen nincs is masra szuksege egy gyereknek..

szept. 25. 12:46
 27/28 anonim ***** válasza:
100%

Esetleg érdemes pszichoterápiára menned. Ott biztonságos környezetben lehetne beszélni a történtektől. Akár feloldani az esetleg elnyomott emlékeket, úgy, hogy szakember segít feldolgozni.

Egy kedves barátom (férfi) így dolgozta fel a molesztálását (amit rokon követett el), illetve az anyja bántalmazásait.

szept. 25. 12:59
 28/28 Metionin ***** válasza:
Alapjáraton simán csak utálhatott benneteket, kellemetlen következményei voltatok annak, hogy szexelt anyátokkal. Hogy a nővéreddel mi történt, azt csak ő tudja, nem biztos, hogy molesztálta, lehet hogy "csak" összeverte vagy hasonló. Nővérednek azért is lehettek bántalmazó kapcsolatai, mert az egyetlen példa arra amikor apátok észrevett benneteket, a bántalmazás volt és ő ezt tévesen a figyelemmel, tehát a törődéssel azonosította.
szept. 25. 21:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!