Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek ha valakinek az...

Szerintetek ha valakinek az apja többször csinált öngyilkosági kísérletet az kihat a gyerekre? Ha igen hogyan? Vagy szerintetek ez nem okoz benne semmit?Mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés
Én lány vagyok és apukámhoz kapcsolódik a kérdés.

szept. 22. 22:38
1 2
 11/12 Katona Dius ***** válasza:

7-es ezt olyan szépen összefoglaltad!

Talán nálam azért nem hagyott nyomot a dolog, se akkor, se azóta, mert én 10 éves koromban kényszerültem szembesülni a dologgal, hogy ő is csak ember. Én 10 éves korom óta nem számíthattam rá, nem volt a támaszom, sőt, miatta sokkal hamarabb fel kellett nőnöm (ellátni tesóimat és a háztartást, mert ő nem volt rá képes a betegsége miatt). Talán ez az oka, hogy nem hagyott nyomot a dolog, sőt a mai napig elítélem az öngyilkosságot. Voltám már nagy szarban és anyu betegsége miatt 10 évem pokol volt. De nem akartam kinyírni magam, midig úgy voltam, egyszer majd csak jobb lesz. Most itt vagyok 32 évesen, és megérte túlélni azt az időszakot.

okt. 1. 15:27
 12/12 anonim válasza:
Igen kihat.. Nagy mértékben, legalábbis nálam.. 5-6 éves votlam mikor "apám" több alkalommal is, (kb.8 ) megpróbált véget vetni az életének.. Tinédzser koromban voltak hasonló dolgok, főleg ha problémáim adódtak, akár családon belül is(sosem volt jó kapcsolatom az anyámmal sem), és megpróbáltam véget vetni az életemnek.. Sajnos, nem sajnos, de nem sikerült.. Most itt vagyok 24 évesen és ismét ez a dolog foglalkoztat hogy van értelme az életemnek..? A válaszom az hogy nem.. Szóval Jaa.. Kihat.. Nagy mértékben szerintem..
nov. 24. 02:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!