Terhes a barátnőm. Szept 19-én lesz a születésnapja, és ekkor fogom Őt eljegyezni. A szüleimnek hogyan mondjam meg, hogy összeházasodunk?
Konkrétan a legszebb meglepétsnek szánom.
Azt viszont nem értem, hogy ezt a szüleim/nagyszüleim előtt hogyan ezt hogyan jelentsem be.
Köszönöm előre is Mindenkinek a segítséget!👍
Anyu, apu, mama, pápa, meg kértem a barátnőm kezét, ha előtte akkor megkérem.
Az hogy milyen nagyszülők lesznek, majd kiderül. Hallottam már olyanról hogy nem igazán szerette az unokát, de olyanról is hogy szr szülők voltak, de jó nagyszülők. Szóval ezt majd az idő megmutatja.
A szerep az amiben ti megállapodtok. Ezt most akárki leírhatja hogy nálunk hogy megy, ha egyszer ti mások vagytok más helyzetben.
Hirtelen azt hittem, ez a tini párkapcsolat rovat.
Ha annyi volt benned, hogy gyereket csinálj, ne legyen már nagy feladat egy lánykérés.
De nem értem. Szülinapja lesz. Megkéred a kezét. Eddig oké.
De hogy jönnek képbe a te szüleid?
Velük nem szoktál beszélgetni? Anya, apa, elveszem a Julcsikát. Megkértem a kezét.
Nagyszülőknek kb ugyan így.
Ne legyél már életképtelen.
Kérdésből és leírásból kiindulva (túl)fiatalok vagytok.
Leendő nagyszülők egyáltalán tudnak a terhességről?
Nos, a nagyszülő szerep nem az, hogy eltart benneteket a gyerekkel együtt és felneveli helyettetek, kivéve, ha ezt már a terhesség kiderülésekor előre egyeztetve elvállalták...
A nagyszülőktől elvárt szerep jó esetben nincs, szereti, látogatja az unokáját, amikor ő szeretné, vásrol neki, amennyiben anyagi lehetősége megengedi és amennyiben ő szeretné.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!