Milyen egy szerető jó szülő? És milyen egy nem szerető rossz szülő?
Szerető, jó szülő: nézi a gyerek vágyait is, elfogadja úgy ahogy van, megvédi bármi is legyen, megpróbálja a gyerekét megérteni és ami a legfontosabb, önzés nélkül tesz mindent a gyereke érdekében.
Nem szerető, rossz szülő: felhányja a gyerekének folyamat, hogy mibe kerül, nem fogadja a gyerekét el, mert hát mit mond más, ha pl a csajnak rövid a haja mert így szereti, rendelkezni próbál vele, azon van, hogy maga mellett tartsa önző módon a gyerekét, érzelmileg manipulálja, nagyon sok mindent tudnék sorolni ide mégy de gondolom lejött.
Sajnos amilyen kevés a jó ember, olyan kevés a jó szülő, akinek számítanak a gyereke érzései, örül ha örömet szerez a gyerekének, fair play jellemzi.
A legtöbb anya úgy viselkedik mintha pisztollyal kényszerítették volna haza az abortuszklinikáról. Az ember nem érti az egészet
Ez bonyolult.
Én minek számítok?
Támogatom a gyerekem, megadok neki mindent, iszonyú büszke vagyok rá, teljesen jó a kapcsolatunk...
Néha pedig mikor felhúzza az idegeimet, ha megkérem valamire szépen nem csinálj meg, tudja, hogy felmérőt írnak az iskolába direkt nem tanul, van amikor szemtelen- olyankor büntetést kap, esetleg felemelem a hangom, megtiltom pl hogy elmenjen a baratnojehez.
Vagy a legutóbb nemet mondtam arra, hogy új telefont vegyek neki
Jó is és rossz is vagyok egyben, vagy hogy is van ez?
#6 igen, és még azt is megkapom, hogy de te engem nem szeretsz...
Pedig dehogynem szeretem, jobban mint bárki mást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!