Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy jössz ki a szüleiddel,...

Hogy jössz ki a szüleiddel, milyen a családod?

Figyelt kérdés

Nálunk elég gáz, apám sosem volt egy mintaapa, szeretetet, kedvességet sosem kapni tőle, egy jó szava nincs hozzám, folyton káromkodik és morog, ha hozzászólok.

Idegenekkel persze teszi a szépet, csak családon belül bunkó, pedig pont itt kellene normálisabbnak lennie. Ezért mások el sem hiszik, milyen ember valójában.

Másnál is van ilyen "apa"?

szept. 10. 09:13
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Nálunk a szüleim elváltak mikor 8 voltam. Már akkor se érdekelt, mert apám az szinte nem is volt az életemben, sose foglalkozott velem. Anyummal jó a kapcsolatom (persze vele se volt felhőtlen) apám hát vele talán 12 évesen találkoztam utoljára, akkor is csak szidták egymást anyámmal. Azóta néha pár havonta rám ír, ő szeretne az életem része lenni, én viszont nem akarom, ha nem foglalkozott velem amikor volt rá lehetősége most már ne akarjon igyekszem megszakítani vele teljesen a kapcsolatot sőt minden más családtagommal is mindkét részről kivéve anyummal (az ok az, hogy felesleges problémák lennének:) miért most kezdjem el ápolni a kapcsolatok olyanokkal akik nélkül eddig is megvoltam és full mások mint mi)...Tesómmal több mint 10 éve nem beszéltem. Mindig is egy szerető családot szerettem volna, nem olyat ahol csak a vér köt össze semmi más. Hát most az én kis családom építem:D ha nekem anno nem jött össze a lányomnak össze fog.
szept. 24. 00:03
 12/17 anonim ***** válasza:
58%

Nehezen. Apám tiszteletlen a családdal, de kifelé nem ezt próbálja mutatni, csak állandóan lebuktatja magát. Anyám meg egy puhány, aki lusta volt elmwnni dolgozni rokkantsági után, inkább eltartja magát. Mondjuk legalább otthon házimunkázik, de a pénzel se tud bánni, egy rakat f@szságra elveri a pénzt.

Tesómnak valami agyi baja van, gyógyszer kellene rá, de persze azt se diagnosztizáltatták, mert ciki.

Szóval roppant fárasztóak.

szept. 24. 08:51
 13/17 anonim ***** válasza:
Jól. Jó.
szept. 24. 11:58
 14/17 anonim válasza:
Nekem szerencsére nagyon normális szüleim vannak. Szeretik egymást és minket a gyerekeiket is, nincs káros szenvedélyük, becsületesek, okosak, dolgosak, csak a legjobbat tudom mondani róluk.
szept. 24. 16:54
 15/17 anonim ***** válasza:

"Álmom egy nagy, boldog csald"

És mit teszel érte, hogy valóra váljon az álom?

szept. 24. 17:27
 16/17 A kérdező kommentje:
15: Mik a lépések? Adsz tanácsot?
szept. 24. 18:36
 17/17 anonim ***** válasza:
szept. 24. 18:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!