Mit gondoltok azokról a szülőkről, akik azt a gyereküket pumpolják, aki nagyobb anyagi rászorulónak mutatja magát, miközben a józanul és racionálisan gazdálkodó gyermeküknek nem adnak semmit "nincs rá szükséged" címszóval?
Azt gondolom, hogy nem ismered a "pumpol" szó jelentését, ezáltal zavaros és értelmetlen az egész kérdésed.
A racionális gyerek boldog lehet, hogy nem őt pumpolják, de gyanítom, te nem erre vagy kíváncsi.
Ellentétes értelmében használod a pumpol szót, de mindegy is baszki...🤦🏼♀️
E kérdesben a gyerek pumpolja a szülőt.
Nem tudnak teljesen kizárni az örökségből, létezik a köteles rész.
Nekem 2 testvérem van.
Én például mindig is jól kerestem, sose voltak anyagi problémáim, a mostani nettó fizetésem is bőven 1 millió felett van. Én mindig tudatos voltam pénzügyek terén, ők az ellentéteim.
A pénzügyi tudatosságról tudni kell, hogy az vagy van, vagy nincs. Lehet tanulni, de az idő és energia. Ha valaki nem tanulja meg jól kezelni a pénzt fiatalon, az esetek 99%-ban végigkíséri az életét a pénzügyi "böszmeség", és mindig problémája lesz a pénzzel.
Szóval ha engem kizárnának az örökségből, akkor sem esnék kétségbe, mert az én mindennapjaim különösebben nem változnának, azt viszont biztosan tudom, hogy a 2 testvéremnek az a pénz nem sokáig tartana, és 1-2 éven belül pont ugyanott lennének anyagilag mint előtte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!