Úgy döntöttem, hogy csináltattam tetkót de anyáék mèg nem tudják, hogyan csináljam?
Elég szigoruak félek hogy nagy baj lesz belöle
16 éves vagyok a tetkó a csuklómon van belül.eltakarni tudom egy ideig. jobb lenne ha én mutatnám meg?régebben apám azt mondta ha tetkóm lesz akkor mehetek a háztól.kb 3hete piercinget csináltattam.kiakadtak de pár nap után már nem orditoztak velem. de félek hogy most nagyon kibuknak és elzavarnak.mit csnáljak???
16 évesen csináltattam köldök pc-t. Anyámmal megbeszéltem. Annyi volt a kikötése, hogy ne kelljen neki bemennie. Unokatesómmal megoldottuk.
17 voltam, mikor megálmodtam az első tetoválásom. Mondtam anyának is és nevelőapámnak is. Azt mondták, hogy meg ne próbáljam, mert akkor mehetek a híd alá.
Megpróbáltam :D
Ősszel csináltattam. Tavasszal vették észre.
Anya csak elmondta, hogy nem vagyok normális. Nevelőapám meg kiakadt, hogy mi ez az arab firkálás, hogy néz ki? (rovásírással 1 szó).
Kb 1 óra alatt lecsengett.
20 évesen nyelv pc-t csináltattam. Szerintem 2 év után tudták meg kb.
24 évesen költöztem el otthonról.
Azóta pedig lett még1 tetoválásom.
32 vagyok és a 3.at tervezem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!