Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Úgy döntöttem, hogy csináltatt...

Úgy döntöttem, hogy csináltattam tetkót de anyáék mèg nem tudják, hogyan csináljam?

Figyelt kérdés

Elég szigoruak félek hogy nagy baj lesz belöle

16 éves vagyok a tetkó a csuklómon van belül.eltakarni tudom egy ideig. jobb lenne ha én mutatnám meg?régebben apám azt mondta ha tetkóm lesz akkor mehetek a háztól.kb 3hete piercinget csináltattam.kiakadtak de pár nap után már nem orditoztak velem. de félek hogy most nagyon kibuknak és elzavarnak.mit csnáljak???

szept. 6. 10:25
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
0%

16 évesen csináltattam köldök pc-t. Anyámmal megbeszéltem. Annyi volt a kikötése, hogy ne kelljen neki bemennie. Unokatesómmal megoldottuk.

17 voltam, mikor megálmodtam az első tetoválásom. Mondtam anyának is és nevelőapámnak is. Azt mondták, hogy meg ne próbáljam, mert akkor mehetek a híd alá.

Megpróbáltam :D

Ősszel csináltattam. Tavasszal vették észre.

Anya csak elmondta, hogy nem vagyok normális. Nevelőapám meg kiakadt, hogy mi ez az arab firkálás, hogy néz ki? (rovásírással 1 szó).

Kb 1 óra alatt lecsengett.

20 évesen nyelv pc-t csináltattam. Szerintem 2 év után tudták meg kb.

24 évesen költöztem el otthonról.

Azóta pedig lett még1 tetoválásom.

32 vagyok és a 3.at tervezem.

szept. 6. 11:34
 12/14 anonim ***** válasza:
86%
Épp azért csinálod ezt a testeddel, hogy lázadj ellenük. Akkor mutasd meg bátran!
szept. 6. 13:14
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem vannak tetkóim és a lányomnak is, de ő már 24. Kiskorúként nem is engedtem volna, amíg nincs kiforrott egyénisége. 16 évesen hol csináltattad? Inkább azon izgulj, hogy fertőzést vagy egyéb bajt ne szedj össze, 18 év alatt normális szalon el sem vállal. Én tuti feljelenteném a tetkóst, aki a 16 éves gyerekemnek bármit csinál az engedéljem nélkül.
szept. 6. 18:12
 14/14 anonim válasza:
100%
Felelőtlen vagy. Ha így folytatod, hamarosan besikerül még más is...grat.
okt. 5. 15:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!