Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Úgy döntöttem, hogy csináltatt...

Úgy döntöttem, hogy csináltattam tetkót de anyáék mèg nem tudják, hogyan csináljam?

Figyelt kérdés

Elég szigoruak félek hogy nagy baj lesz belöle

16 éves vagyok a tetkó a csuklómon van belül.eltakarni tudom egy ideig. jobb lenne ha én mutatnám meg?régebben apám azt mondta ha tetkóm lesz akkor mehetek a háztól.kb 3hete piercinget csináltattam.kiakadtak de pár nap után már nem orditoztak velem. de félek hogy most nagyon kibuknak és elzavarnak.mit csnáljak???

szept. 6. 10:25
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
88%

elég buta vagy mert szóltak hogy bajod lehet belőle de te mégis megcsináltattad nem a legjobb amig a szüleidtől függsz, lehet hogy 18 évesen mehetsz a dolgodra és nem fognak támogatni, a retkes tetkó miatt ami neked annyira kellett.

nem hiszem hogy ez bölcs volt, majd ha egyedül élsz akkor, elrontottad nagyon

szept. 6. 10:35
 2/14 anonim ***** válasza:
95%

Mondjuk, ha ennyire félsz, jobb lett volna előre megbeszélni. Jelen esetben is inkább megmutatnám, minthogy véletlenül derüljön ki.

Mondjuk nálunk az őszinteség az egyik legfontosabb a családban, de sajnos ez nem mindenhol működik. A szülők sok helyen csak terrorizálják a gyereket és abszolút nem hallgatják meg, sajnállak.

szept. 6. 10:37
 3/14 anonim ***** válasza:
76%

"szülők sok helyen csak terrorizálják a gyereket és abszolút nem hallgatják meg, sajnállak."

Az, hogy nem engedik a tetkór meg piercinget 16 éves gyereknek, még nem terror. Ha őszintén elmondja a gyerek, hogy szeretne, attól még nem fogják megengedni.

szept. 6. 10:40
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Normális helyen nem csinálnak tetkót 18 év alatt. Ne a szüleid miatt aggódj, hanem hogy milyen munkát végzett az, akinek még fizettél is ezért és miket kaphattál el...
szept. 6. 10:40
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Egy 16 évesnek még nagyon korai a tetkó, mindig meglep hogy rengeteg tini lányon látok már hogy engedhették meg a szülők, vicc.

Aztán az interneten majd pár év múlva megbánás és elakarják tüntetni, igazából 25 év alatt nem szabadna engedni ha vki még akkor is akar akkor rajta. Mert életre szól, rendkivül drága eltüntetni és borzalmasan fáj, és nem is lehet szinte soha

szept. 6. 10:44
 6/14 anonim ***** válasza:
94%

Én liberálisan nevelem a gyereket, de nem lehet tetoválása 16 évesen.

Amúgy a szalonban nemhogy tetováláshoz, de egy füllyukasztáshoz is írásos szülői beleegyező nyilatkozat kell.

szept. 6. 10:46
 7/14 Metionin ***** válasza:
100%
Ha elég nagy voltál varratni, legyél elég nagy megmutatni is. Innen is csókoltatom a "művészt", aki kivarrt egy gyereket.
szept. 6. 10:53
 8/14 anonim ***** válasza:
93%

16 évesen hol csináltattad? Mivel szülői bele egyezés kell sőt van olyan tetováló aki 18 év alatt szülővel sem csinálja.

Én nem anyádtól félnél hanem attól hogy milyen jó kis kórságot kaptál el a sufniban! Meg tölthetnél fel képet milyen lett... Kollégám is oda meg vissza volt, hogy csináltat tetkót a tetováló csajszival milyen szépen dolgozik. Hát nem tudom de rá nem sikerült szépen dolgoznia... Mindenki megmondta neki, hogy fos.

Üdv 8 tetkós csaj...

szept. 6. 11:03
 9/14 anonim ***** válasza:
94%

Legyél őszinte, úgyis ki fog derülni, láthato helyen van. Készülj fel az alapos fejmosásra.

Az agyad azon része, amely az átgondolt döntésekért felel, kb 25 éves korodra fejlődik ki teljesen.

10 év múlva kegyetlenül fogod bánni. Egy tetoválast nem lehet eltüntetni, a lézeres kezelés sokkal fájdalmasabb és drágább mint a tetoválás, a kifakult területre meg majd tud később takarást csinálni egy rendes művész és az se lesz olcsó. Simán lézerrel átmehetsz rajta ezerszer is, fakulni fog de teljesen eltűnni nem. Kezdj el gyűjteni.

Nem beszélve arról hogy ki tudja milyen helyen csináltattad, lehet már pár hónap múlva nagyon szarul fog kinézni, főleg hogy a rejtegetés feltételezem azt jelenti, hogy órával/karkötővel/pánttal rejted a szüleid elől. Friss tetoválást nem szabad mégcsak szűk, tapadós ruházattal sem fedni, ebben az időszakban még érzékeny a bőr és teljesen elmoshatja, fakíthatja az eredményt. Remélem legalább a higiéniai előírásokat betartották, 16 évesen nem akarsz ronda fertőzéseket összeszedni.

szept. 6. 11:14
 10/14 anonim ***** válasza:
96%
A szüleid idegesek lesznek de idővel úgyis megbocsátanak. Azt már neked kell eldöntened később hogy megérte e. Apád ordítása lesz a legkisebb gondod.
szept. 6. 11:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!