Az apukámnak igaza volt/ hogy oldhatnám meg?
Én apám is hasonló, jót akar csak nem tud normális stílusban kommunikálni.
Havi 1 németóra az valóban kb semmi. Kezdj el esetleg német különórára járni ősztől heti 2-3 alkalommal ha nem akarsz vele tanulni (amit megértek, engem is traumatizált apámmal tanulni anno)
Miért NEKI kellene téged tanítani?
Ez a lehetö legrosszabb ötlet, eleve ha a szülö akar tanítani, abból csak probléma lesz, attól, hoyg tud nyelveket, még nem alkalmas tanárnak.
Föleg a te esetedben hozzájön, hogy ezek szerint már most feszült kettötök viszonya, így semmi értelme.
Esetleg megoldás lehet, ha egy tanárral doglozol, annak ezerszer több értelme van.
Egyébként szerintem a nyári szünet nem arra való, hogy a gyerek pluszban tanuljon, ez szabadidö kellene, hogy legyen.
Köszi minden válaszolónak! Kezdj el esetleg német különórára járni ősztől heti 2-3 alkalommal ha nem akarsz vele tanulni- Az a baj, hogy azt mondta, ő biztos nem fizet nekem tanárt, én járnék szívesen.
Minden tini lánynak köcsög az apja, a tini lányok szerint. Majd változik. - Tévedsz, nem tartom köcsögnek. Csak ebből a szempontból nincs igaza.
Vigyázz miket mondasz:
- egyáltalán nem jó szülő, nem is foglalkozik velünk
- Mentségére legyen mondva mindent megad nekünk, csak éppen önmagát nem. Nagyon fájlalja, hogy nem tanulok vele németül, de Isten lássa bűnömet számomra ő egy olyan mérgező ember, akivel a lehető legkevesebbet szeretnék érintkezni.
A saját apádat mérgező embernek tartod, nem jó szülőnek. Engem nem érdekel, láttam ilyet és nekem is van lányom, aki bár ilyet biztosan sosem mondott, de elég sokat veszekedtünk. Szerencsére már nagyobb, mint te, de nagyon figyelj arra, hogy kifelé soha ne írj le (ne is mondj) ilyeneket egyik közeli rokonodról sem, mert nagyon-nagyon rossz színben tűntet fel téged.
Ezek belső dolgok, amit a családban kell kezelni, főleg ha nem is gondolod komolyan.
Na, az apád önbizalom-romboló munkája már beérett, idepattan egy konzervatív öreg, és te már ugrasz is neki, hogy bocs, hogy élek, igazad van. Nem, nincs igaza az 5-ösnek! A legminimálisabb mértékben se vet rád rossz fényt, ha kritikusan mered szemlélni az apádat, az, hogy az apád, még nem jár együtt azzal, hogy jó. A te apád agresszív, mérgező, elnyomó. És egész nyugodtan közhírré teheted egy névtelen fórumon, mert még arról sincs fogalmunk, hogy fiú vagy-e vagy lány, nemhogy a konkrét adataitokról.
Hogy oldhatnád meg? Tartsd magad távol. Nem állsz neki vitatkozni, de beszélgetni se. Nem partner. Minél kevesebbet egy légtérben. A saját céljaidat meg majd eléred a saját utadon, nem neki tanulsz. Nem kell, hogy elégedett legyen veled, soha nem lesz az. Frusztrált a saját elfuserált élete miatt, és rád szórja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!