Anyám viselkedése rendben van, vagy tényleg nem csak szerintem nem okés az, amit csinál?
Vettem egy olyan tipikus jó pörgős szoknyát, hosszút, szép piros színben. Nekem nagyon tetszik, és méretre is jó. Kérte, hogy mutassam meg neki a ruhát, mert még nem látta. Megmutattam neki, és erre elkezdte, hogy mit képzelek én magamról, hogy ilyen szoknyát mertem én venni magamnak, és hogy ugye nem fogom felhúzni, mert amúgy is kövér vagyok, és a szoknyában csak még rondább lennék.... Nem értem, miért vagy úgy oda hiszen a magam 170 centijéhez tartozó 72 kilójával szerintem én nem vagyok kövér. Jó, persze, nem vagyok vasággyal együtt 20 kilós nádszál, de szerintem a testemen eléggé jól oszlik el a súlyfelesleg ahhoz, hogy ne legyek kövér... Már csak azért sem értem ezt a viselkedést, mert ő magának body positivity forever, miközben talán ha megvan 160 centi, hozzá majdnem 90 kilóval...
Miért csinálja ezt?
Szerintem nagyon kellemetlen.
1 hát nem tudom, szerintem azért nem vagyok úgy tnelyeg kövér, legalábbis a hasamon nincsen sok zsír, inkább mellkas és comb tájékon vagyok erősebb. Nyilván, egy 40 kilós lányhoz képest kövérnek számítok, csak szét nem értem, hogy miért kell így viselkednie, miközben rajta sokkal jobban látszik a plusz súly és magával tökéletesen meg van elégedve. Persze, fogom hordani iá szoknyát, mert nagyon tetszik, csak azért mégis elszomorít, hogy ilyet csinál, miközben tudja, hogy nem vagyok megáldva túl nagy mennyiségű önbizalommal, de dolgozom magamon mind lelkileg, mind fizikailag,hisze naz utóbbi időben sokat szoktam biciklizni, meg szinte nincs olyan nap, hogy a barátnőimmel ne tollasoztunk, vagy röpiztünk volna...
2 a szoknya bokáig ér, és az anyag sem áttetsző, és nem is az a kiég a szemed tőle, olyan piros... Őszintén nem értem, hogy miért csinálja ezt. Már nem először kövérez le, csak egy időre abbahagyta, és egész nyáron úgy nagyjából békén hagyott a dologgal...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!