Mit tegyek ha anyámék " erőszakosak " ?
Figyelt kérdés
Fáradtan aludtam a jó meleg strandon, erre pedig mondják, hogy menjek már be a vízbe. nem értik meg hogy a pihenésem fontosabb volt! De végül jó volt az úszás a tengerben.... Veletek történt már ilyesmi?aug. 29. 11:41
1/7 anonim válasza:
Imádom az ilyen kényszerszórakoztató szülőket... Mondd meg nekik, hogy a nyaraláson úgy pihensz, ahogy szeretnél. A szórakozást csak nem szabhatják meg neked.
2/7 anonim válasza:
"de végül jó volt az úszás a tengerben" - úgy látom a szüleid jobban tudják mi jó neked.
3/7 anonim válasza:
Döntsd el, hogy megérte-e felkelned ezért, vagy legalább ilyen jó lett volna alvás után, kipihenten pancsolni. Velünk nem történt ilyen, mi hagyjuk az alvó embert pihenni. Ha felébredt majd bemegyünk vele is úszni.
4/7 anonim válasza:
Akaratgyenge vagy, raadasul vegul rajottel, hogy jobb volt az a tanacs... akkor igazabol magadra haragszol kerdezo.
5/7 anonim válasza:
Az a durva, hogy erről még kérdést is kiírsz.
6/7 anonim válasza:
Alszik a lány, a pasi felébreszti, mert ő szexelni akar. A lány inkább pihenne, de végül jó lesz a szex. Innentől a fiú bármikor felverheti álmából, hisz ő jobban tudja, mi jó a nőnek...
7/7 anonim válasza:
4 vagyok, lehet kicsit lekezelo voltam, de te is dolgozhatsz azon, h erosebben nemet tudj mondani... ha pedig 18 elmultal, akkor koltozz el otthonrol, onallo eletvitellel mar egyaltalan nincs joguk belepofazni az eletedbe. Addig viszont igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!