Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ez egyenes út a kitagadáshoz?

Ez egyenes út a kitagadáshoz?

Figyelt kérdés
Családi összejövetelekkor előfordul, hogy rasszista, és homofób megjegyzéseket tesznek a szüleim, nagyszüleim, rokonok, ha efféle téma kerül szóba. Közben viszont a tudtukon kívül cigány transzi fiúkkal fekszem le. Ismerősöm mondta, hogy ebből nagy baj lesz, ha rájönnek. Ismertek hasonlót, akit ilyesmi miatt tényleg kitagadott a családja?

aug. 28. 23:19
1 2
 1/11 anonim válasza:
94%
Mennyire gondolják komolyan, amit mondanak? Ez attól függ. Az én apukám is rasszista megjegyzéseket tesz, de az egyik legjobb barátja cigány.. Amúgy aki szeret, ennek ellenére ugyanúgy szeretni fog.
aug. 28. 23:38
 2/11 A kérdező kommentje:

Anyám a romákat nem igazán veszi emberszámba a megjegyzéseiből ítélve, a melegeket pedig betegnek tartja. A nagyszülők egy fokkal talán kevésbé durvák, de kb. ugyanez. Egyedül az apám nem ilyen, ő sosem szid senkit semmiért.

aug. 29. 00:16
 3/11 anonim ***** válasza:
83%

Hát igen, ebből még lehetnek komoly bajok, de ha nincs más örökösük, akkor talán nem tagadnak ki.

Viszont nekem is lenne egy kérdésem:

Ilyen környezetben felnőve hogyan jöttél össze "cigány transzi" fiúkkal, és mit kérnek a szexért cserébe?

aug. 29. 04:03
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Hát ha az apád nem ezt a szinvonalat képviseli, akkor nem gondolnám hogy ki lennél tagadva, hisz abba neki is lenne beleszólása. De lehetséges hogy megromolna a kapcsolatod az anyáddal vagy a nagyszülőkkel.

De a családodnak miért kéne tudnia róla kikkel fekszel le? Nem sok közük van a nemi életedhez.

aug. 29. 04:06
 5/11 anonim ***** válasza:
86%
Normális, magyar transzi nem is jó? Miért kell fokozni?
aug. 29. 05:54
 6/11 anonim ***** válasza:
89%
#5-ös, azért kell fokozni, mert így hergelőbb a kamukérdés. Kérdező nagyon nem bírja már a nyári szünetet, tegnap jó pár kérdését törölték.
aug. 29. 07:14
 7/11 A kérdező kommentje:

Egyedüli gyerek vagyok. Úgy, hogy fizetek a szexért, illetve meleg társkeresők, Romeo stb. de ott nem sokan vannak, nem találtam még.

Nyilván nincs közük hozzá, csak állandóan idegeskedek nehogy kibukjon a dolog valahogy.

Az is jó, de jobban szeretem a színes bőrt, nem tudom megindokolni, hogy miért, de mindegy, hogy roma, latin, vagy fekete. Gondolom van több olyan férfi akiknek nőkből ez a zsánere.

aug. 29. 09:44
 8/11 anonim ***** válasza:
83%

cigány transzi fiúkkal fekszem le

Belenyúltál akkor a jóba:D

aug. 29. 10:43
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Hát figyelj, szerintem ezt így ne mondd el egyben. XD am meg sok tényezős.Otthon laksz, mennyire számít az ő véleményük? Én először csak anyámnak outoltam, majd fél évvel később közöltem h van párom. Ha te csak lefekszek pasikkal, arról nem kell beszamolni
aug. 31. 15:36
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Amíg anyagilag függsz tőlük addig ne mond el. Utána is csak apránként. Elsőnek hogy meleg vagy, utána hogy cigánnyal is tudnál kapcsolatot elképzelni és után hogy a transznemű sem kizáró ok nálad.

Közben már én most elkezdeném erősíteni, hangot adni a véleményemek hogy szerintem a cigányok, melegek, transzneműek nem akkora undormányok mint ők gondolják, nem kell őket szeretni de elfogadni semmibe nem kerül

Az ilyen srácokkal képzeld el a jövődet? Akár egy komoly kapcsolatot? Vagy ők csak ilyen egyéjszakás kalandok?

Ezt csak így mellékesen kérdezem de ha meleg vagy akkor a férfiakat tartod szexuálisan vonzónak, viszont a transz fiú az olyan aki lányként született de fiúként él, szóval ha még nem esett át a nemátalakító műtéten a lába között női nemi szerv van, ami egy meleg fiú számára nem vonzó szexuálisan

Szóval a kérdésem az az lenne hogy ez hogy működik? 100%ig meleg vagy? Vagy biszex? Nem lehet hogy csak a fiúsabb lányokhoz vonzódsz

szept. 1. 01:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!