Ez egyenes út a kitagadáshoz?
Anyám a romákat nem igazán veszi emberszámba a megjegyzéseiből ítélve, a melegeket pedig betegnek tartja. A nagyszülők egy fokkal talán kevésbé durvák, de kb. ugyanez. Egyedül az apám nem ilyen, ő sosem szid senkit semmiért.
Hát igen, ebből még lehetnek komoly bajok, de ha nincs más örökösük, akkor talán nem tagadnak ki.
Viszont nekem is lenne egy kérdésem:
Ilyen környezetben felnőve hogyan jöttél össze "cigány transzi" fiúkkal, és mit kérnek a szexért cserébe?
Hát ha az apád nem ezt a szinvonalat képviseli, akkor nem gondolnám hogy ki lennél tagadva, hisz abba neki is lenne beleszólása. De lehetséges hogy megromolna a kapcsolatod az anyáddal vagy a nagyszülőkkel.
De a családodnak miért kéne tudnia róla kikkel fekszel le? Nem sok közük van a nemi életedhez.
Egyedüli gyerek vagyok. Úgy, hogy fizetek a szexért, illetve meleg társkeresők, Romeo stb. de ott nem sokan vannak, nem találtam még.
Nyilván nincs közük hozzá, csak állandóan idegeskedek nehogy kibukjon a dolog valahogy.
Az is jó, de jobban szeretem a színes bőrt, nem tudom megindokolni, hogy miért, de mindegy, hogy roma, latin, vagy fekete. Gondolom van több olyan férfi akiknek nőkből ez a zsánere.
cigány transzi fiúkkal fekszem le
Belenyúltál akkor a jóba:D
Amíg anyagilag függsz tőlük addig ne mond el. Utána is csak apránként. Elsőnek hogy meleg vagy, utána hogy cigánnyal is tudnál kapcsolatot elképzelni és után hogy a transznemű sem kizáró ok nálad.
Közben már én most elkezdeném erősíteni, hangot adni a véleményemek hogy szerintem a cigányok, melegek, transzneműek nem akkora undormányok mint ők gondolják, nem kell őket szeretni de elfogadni semmibe nem kerül
Az ilyen srácokkal képzeld el a jövődet? Akár egy komoly kapcsolatot? Vagy ők csak ilyen egyéjszakás kalandok?
Ezt csak így mellékesen kérdezem de ha meleg vagy akkor a férfiakat tartod szexuálisan vonzónak, viszont a transz fiú az olyan aki lányként született de fiúként él, szóval ha még nem esett át a nemátalakító műtéten a lába között női nemi szerv van, ami egy meleg fiú számára nem vonzó szexuálisan
Szóval a kérdésem az az lenne hogy ez hogy működik? 100%ig meleg vagy? Vagy biszex? Nem lehet hogy csak a fiúsabb lányokhoz vonzódsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!