Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A fidesz propagandàtól lehet...

A fidesz propagandàtól lehet valaki pszichózisos, üldözési màniàs?

Figyelt kérdés

80 èves anyukámról van szó.Teljesen bele van hülyülve a fidesz és,orbànba,5 ève össze van veszve az egèsz hàzzal,velem is minden baja van folyton,pedig dolgozok, normális èletet próbàlok èlni,heti 2 napot vagyok màr nàla,többet nem birok vele.

Teljesen nem akarom magàra hagyni.Mert csak az èdesanyàm.Mindenkit ellenségnek tart,ha nem èrtek vele egyet,ami folyamatos, akkor engem is.

aug. 28. 08:36
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
53%

"az összes Fideszes ilyen, meg tudnának ölni mindenkit aki esetleg rosszat mond az Orbánról vagy az egész rendszerről"

Ez már nálad is a pszichózis jele. :D

aug. 28. 10:01
 12/25 anonim ***** válasza:
51%
Ez nem feltétlen Fidesz meg politika, hanem demencia, orvoshoz kellene vele fordulni
aug. 28. 10:02
 13/25 A kérdező kommentje:

"Ez nem feltétlen Fidesz meg politika, hanem demencia, orvoshoz kellene vele fordulni"

Lehet,de nem kommunikàlni nem tudok vele,kisebb dologban sem lehet szót èrteni vele,de magàt teljesen el tudja làtni mèg,tehàt cselekvèskèptelennek nem lehet mondani.

aug. 28. 10:40
 14/25 anonim ***** válasza:
27%
Pedig jó lenne ha tartoznál valamilyen parthoz kérdező (Magyar Péter?) mert ha nem tartozol, esetleg szavazni sem mész, akkor te ugyanúgy orbán támogatója vagy.
aug. 28. 10:54
 15/25 A kérdező kommentje:

"Pedig jó lenne ha tartoznál valamilyen parthoz kérdező (Magyar Péter?) mert ha nem tartozol, esetleg szavazni sem mész, akkor te ugyanúgy orbán támogatója vagy."

Ok,akkor bocs hogy èlek.Hànynom

kell a politikàtól,màr nem haragudj.

aug. 28. 11:04
 16/25 anonim ***** válasza:
44%
Nem haragszom. Én is hányok tőle hidd el. De ha nem szavazol, akkor viktor malmára hajtod a vizet. Nézd meg hogy jön ki a kétharmad.
aug. 28. 11:06
 17/25 anonim ***** válasza:
53%
Ez színtiszta demencia, csak nála a politikai szólamoknál akadt fel a lemez.
aug. 28. 11:15
 18/25 anonim ***** válasza:
50%
1es vagyok. Mondjuk a válaszok értékelésénél is meglátszik, hogy megjelentek az elvetemült hívek, minden Orbán ellenes válasz le lett szavazva :D
aug. 28. 11:17
 19/25 anonim ***** válasza:
67%

Kérdező. Jogod van természetesen nem tartozni sehová.

A válaszoló, a maga verbális bántalmazó módján azt próbálja neked mondani, hogy hiába nem foglalkozunk a poltikával, a politika akkor is rólunk szól. Ezen gondolkodj.

Akkor lesz változás, ha te is egyénileg próbálsz változtatni.

Levezetem. Van 1000 ember, ebből 600 fideszes, 100 ellenzéki, a maradék háromszáz az "úgysem lesz jobb" elven nem megy sehová. Ugyanúgy a fidesz fog maradni. Ennyire egyszerű. Ezt jelentené az összefogás.

Én voltam az, aki 20 éve nagykorú,és csak egyszer ment szavazni. A fejemet a homokba dugom stratégia sajnos nem működik, már látom. Igenis számít minden egyes szavazat

Nem azoknak nem kellene elmenni, akik tudnának tenni, mert gondolkodnak, hanem azoknak akik mondjuk írni, olvasni, értelmezni nem tudnak.

aug. 28. 11:19
 20/25 anonim ***** válasza:
33%
19 ezzel csak az a baj, hogy elcsalják az egész szavazást. Egy kis létszámú faluban ahol tudván tudjuk, hogy mindenki az ellenzékre szavazott, hogy jön ki 80%os Fidesz győzelem?
aug. 28. 11:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!