Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A fidesz propagandàtól lehet...

A fidesz propagandàtól lehet valaki pszichózisos, üldözési màniàs?

Figyelt kérdés

80 èves anyukámról van szó.Teljesen bele van hülyülve a fidesz és,orbànba,5 ève össze van veszve az egèsz hàzzal,velem is minden baja van folyton,pedig dolgozok, normális èletet próbàlok èlni,heti 2 napot vagyok màr nàla,többet nem birok vele.

Teljesen nem akarom magàra hagyni.Mert csak az èdesanyàm.Mindenkit ellenségnek tart,ha nem èrtek vele egyet,ami folyamatos, akkor engem is.

aug. 28. 08:36
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
72%
Szerintem pont hogy ez a céljuk, ha körülnézel akár csak Facebook oldalakon az összes Fideszes ilyen, meg tudnának ölni mindenkit aki esetleg rosszat mond az Orbánról vagy az egész rendszerről
aug. 28. 08:43
 2/25 anonim ***** válasza:
55%

Lehet, hogy azért ilyen, mert már 80 éves. Nem kell vele erről a témáról beszélni, akkor sem, ha ő hozza fel.

1: ja, mert más pártoknak nincsenek elvakult híveik, meg bolond kommentelőik.

aug. 28. 08:56
 3/25 anonim ***** válasza:
68%

Persze. Hát ez a cél. Nemcsak anyukád korabelieknél van ez a csőlátás.

Anyukám is (65 éves) sajnos elhisz szinte mindent,amit mondanak neki, amit a TV-ben lát, meg interneten olvas.

De amikor én észérvekkel próbálom megmagyarázni, miért tévedés, akkor én lázadó vagyok és ne gondoljam, hogy majd világot váltok, mikor mindenhol ez van. Ez a kedvenc mondata.

Csak ez ugye nem érv.

Borzalmas egyszerűen, nem tudok vele beszélgetni, pedig tudom, hogy nem az ő hibája, hanem a környezet, és az a gond, hogy nem is mozdul ki, hogy szétnézzen a világban, mert le van százalékolva. Nekem meg nem szakmám a pszichológia, nem értek hozzá, nem tudom kezelni. Nem az én dolgom.

Teljesen megértelek, én sem akarnám magára hagyni, de egyszerűen én nem fogok ebbe belenyomorodni.

aug. 28. 08:57
 4/25 anonim ***** válasza:
77%
Valószínűleg amúgy is hajlamos, fogékony erre, és a propaganda jó táptalajt ad neki ehhez.
aug. 28. 08:57
 5/25 anonim ***** válasza:
50%

Jaaah, az én anyám.

Emlékszem, hogy mindig így az Orbán, úgy az Orbán, annyira imádta/imádja. Én 20 éve vagyok nagykorú, ebből egyszer mentem szavazni. Azt most hagyjuk, hogy ez jó-e vagy rossz.

És basszus 80 ezer a nyugdíja, egész életében robotolt, bele is nyomorodott, de szó szerint, és csak Orbánra szavaz.

Én nem dolgozom jelenleg, vagyis de, csak az neki nem munka, csak az a munka, hogy megpusztulsz, reggeltől délutánig vagy valahol helyhez kötve, bagóért. Csak ez a munka. És mikor sajnos már ingerülten mondom neki, hogy "te is ebbe nyomorodtál bele, én biztos nem fogok", akkor az a válasz, hogy dehát mindenki így csinálja.

aug. 28. 09:03
 6/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a pozitív hozzàszólàsokat,sajnos ez van,nem tudok vele mit kezdeni,csak szàmomra èrthetetlen ez az elvakult fanatizmus,ès próbàlom elemezni, mitől lett ilyen.Hogy èn soha ne legyek ilyen,mint ő.Nem tartozok semmilyen pàrthoz sem,elhatàrolódom az egèsztől.Èn csak èlni szeretnèm a sajàt èletem,amíg mèg lehet.
aug. 28. 09:33
 7/25 anonim válasza:
20%
Sajnos jellemző, hogy vannak emberek akik elfogultan egy politikai párt feltétlen híveivé válnak... És mivel a legtöbb politikai pártnak megvan a maga agymosó propagandagépezete, ezért az eredmény is jön, egy idő után elvesztik minden józanságukat, észérvek nem hatnak rájuk és csak a saját igazukat képesek elfogadni.
aug. 28. 09:39
 8/25 anonim ***** válasza:
65%
Ehhez még csak nem kell se 80 évesnek lenni, se fideszesnek. Rengeteg ilyen elvakult ember van sajnos. Semmi különös.
aug. 28. 09:44
 9/25 anonim ***** válasza:
55%
Ez a goebbelsi propaganda, anyukádnál ez tökéletesen hat sajnos
aug. 28. 09:44
 10/25 anonim ***** válasza:
62%

Abszolút lehet, sőt nekik pont ez a céljuk.

Félj a migránsoktól, félj a liberális fertőtől, félj attól, hogy az orosz-ukrán háború átterjed ide is stb. Nem véletlen, hogy az egyik legmocskosabb híroldaluk (origo) állandóan a világháború kitörésével rémisztget.

Aki mindezeket komolyan veszi, az valóban kb. üldözési mániás lesz.

aug. 28. 09:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!