Amugy van állami repülés oktatás,csak őket vadászpilotanak hívják.
aug. 25. 19:34
34/46 anonim válasza:
Nem szólnék semmit. Az anyagiakat magának kell előteremteni hozzá, mert nekünk sajnos nincs.
aug. 25. 19:35
35/46 anonim válasza:
Miért ne, ha komolyan gondolja és megfelel az elvárásoknak?
Matek, fizika fontos lesz.
aug. 25. 19:42
36/46 anonim válasza:
Én megmondanám neki hogy anyagilag nem tudom támogatni de ha megkeresi rá a pénzt és végig is csinálja akkor felőlem lehet pilóta.
Ilyen képzést a gazdagok gyerekei tudják kifizetni. USA-ban a gazdagokon kívül még a légierőknél szolgálóknak van ilyen lehetősége. Ez kb olyan mint régen sokan a katonaságnál szerezték meg ingyen a C+E jogsit
aug. 25. 19:46
37/46 anonim válasza:
Nekem az egyik osztálytársam pilóta lett (személyszállító gépet vezet, de nem tudom, melyik társaságnál). Szóval nekem nem hangzana olyan extrémnek az ötlet. Valószínűleg a képzés költségét is ki tudnánk fizetni, de akkor ezen túli "életkezdési támogatásra" nem biztos hogy futná. Hacsak nem bukik bele félúton, valószínűleg megéri a befektetés.
aug. 25. 19:55
38/46 anonim válasza:
Örülnék neki!
Jól keresnek, jó, megbecsült szakma.
Sajnos az én fiam hiába szeretne (mert 5 évesen az a vágya), kis eséllyel lesz az, mert nagyon rossz a szeme. Azért szurkolok, hogy javuljon annyit, hogy ne álljon a vágyai útjába.
aug. 25. 19:55
39/46 anonim válasza:
Amennyiben ki is fizeti, akkor felőlem lehet az. Nemcsak ő a gyerekem, hogy milliókat kifizessek rá zsebből.
aug. 25. 21:33
40/46 anonim válasza:
Először is megbizonyosodnék afelől, hogy tényleg komolyan gondolja, és nem valami ábránd. Ha látom, hogy komolyan gondolja, és nem ablakon kidobott pénz, akkor természetesen támogatnám.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!