11/46 anonim válasza:
Jó magam is az akartam lenni, katonai pilóta , de sajnos a szigorú eü miatt nem voltam alkalmas. Támogasd.
12/46 A kérdező kommentje:
Bocsánat, lenni akart,csak tudod a telefon mást akart így nem azt küldtem el amit írtam
aug. 25. 17:56
13/46 anonim válasza:
14/46 A kérdező kommentje:
Utasszállító
aug. 25. 17:57
15/46 anonim válasza:
Fú de el van itt tévedve néhány válaszadó. Van egyetemen egy olyan szak, hogy repülőmérnök. Indítja Nyíregyháza, Debrecen és a BME. Elárulom, hogy ennek elvégzésével már lehet valakiből pilóta. B2 szintű angol vagy német nyelvtudás kell minimum, de rengetegen mennek már C1-C2-vel is. Igen, a tandíj 4,5 millió forint, de ha felveszi a kérdező gyermeke a diákhitel 2-t, az teljesen lefedi. Kamatmentes és 20 éven belül kell visszafizetni a teljes hitelt. Egy pilóta kezdőként is simán megkeres 900 ezret, abból mondjuk 200-at törleszt havonta, 3-5 év alatt teljesen visszafizeti és az mellett maradni 700 ezre élni. Nem kell megijedni attól a szótól, hogy hitel. Szinte mindenki így csinálja ezt a szakot. Én is nézegettem egy ideig. Ha átmegy valaki az alkalmasságin, aranyélete lesz utána. Nyíregyházára érdemes menni, mert nekik van a legtöbb külföldi légitársasággal szerződés. A debreceni képzés viszonylag újnak számít a BME és a NYE mellett. A BME pedig nem rendelkezik akkora kapcsolati tőkével, mint Nyíregy és jól tudjuk, hogy az az egyetem arról híres, hogy nem igazán pártolja azt, ha időben végeznek a hallgatók, ekkora tandíjnál pedig nem érdemes éveket csúszni. Hajrá!
16/46 anonim válasza:
8. A légi irányítótól (külön írva) kérdezésnél szóban nem hallatszanak a helyesírási hibák. A kérdés egyébként teljesen érthető, az irányító nem azzal lesz elfoglalva, hogy hibákat keressen a kérdésben, neki erre nem lesz akkor ideje, mint neked most.
Attól függ, hány évesen akarna pilóta lenni. Majd úgyis változik, mi szeretne lenni, vagy nem, később kiderül. Kicsiként sok minden akar a gyerek lenni, pl. katona, vadakat terelő juhász.
18/46 anonim válasza:
Bazi sokat kell tepernie majd, éveket, erre legyen felkészülve. Aztán van a dolognak egy igen komoly anyagi vonzata. Egyébként örülnék, az tök menő. :)
19/46 anonim válasza:
2-es vagyok ha odajönne hozzám, megmondaná, hogy repülőgép pilóta akarna menni, vennék neki egy Hogyan írjunk helyesen könyvet.
(tudom, hogy a telefon a hibás)
(mindig mindenért xd)
20/46 A kérdező kommentje:
19*nem érdekel,hogy mit gondolsz,azt hogy valaki hibázik nem biztos hogy hülye,de gondolom te hibátlan vagy
aug. 25. 18:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!