Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » A repülőn hol van a legjobb hely?

A repülőn hol van a legjobb hely?

Figyelt kérdés
Nemsokára fogok repülni és a 37-os sorban fogok ülni és azt hallottam hogy a repülőgép hátuljàn érezhető a legjobb a turbulencia és attól igen félek pedig nem szoktam rosszul lenni a gépen

aug. 18. 14:46
 1/6 anonim ***** válasza:

A turbulencia olyan mint amikor az autó rossz úton döcög. Rázkódik kicsit a gép. De ne olyant képzelj el mint amiket a filmekben meg amit a hírekben mutogatnak. Ilyenek nagyon ritkán vannak. Az átlag turbulenciát alig-alig veszed észre.

Sokkal vacakabb amikor a reptéren nagy a szél és a besikláskor ide-oda dobálja a gépet és billeg össze-vissza.

A legjobb ha az ablak mellé ülsz és hátod a szárnyat, az ad támpontot hogy éppen merre dől a gép.

aug. 18. 15:10
 2/6 anonim ***** válasza:
0%

A pilóták ugyanúgy fosnak a turbulenciától, mint te...ha ablak mellé sikerül ülnöd, akkor elegendő, ha a szárnyvégeket sasolod..vagy a hajtóművek testét...ez pont elég a...na jó...nem idegesítlek...

ha jól belegondolunk, egy nagyobb gép felszálló súly 300 emberrel saccperkábé 500 tonna..

elegendő ha hiszel a fizikában...annak is a felhajtóerő epizódjában...ezek után egy turbulencia? Szinte kívánni fogod..

jó utat, írj, ha visszaértél.

aug. 18. 15:13
 3/6 anonim ***** válasza:
a pilótafülkében
aug. 18. 15:30
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm ezt a nagyon hasznos válaszokat
aug. 18. 16:04
 5/6 anonim ***** válasza:

Ha nem szoktál rosszul lenni, akkor már sokadszorra repülsz.

Szerintem tök mindegy, ablak mellé ülj és kész, az az igazi

aug. 18. 17:01
 6/6 A kérdező kommentje:
Na tegnap hazajöttünk , persze volt turbulencia de nem volt annyira vészes
aug. 20. 18:47

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!