Hogyan mondjam el a szüleimnek hogy leszbikus vagyok?
Szerintem is inkább kerüld a témát előttük.
Nincs semmi értelme, csak feszültség, és konfliktus forrás lesz belőle.
Lányoknál ez könnyebb eset szerintem. A nők aranyosabbak.
Ne mond el ha gond lehet belőle. Majd rajön ,ha rájön.
Mindannyian, akik azt tanácsoljátok, hogy ne mondja el... Szerintetek mégis meddig fenntartható ez az állapot? Egyszer, előbb-utóbb úgyis fény kell, hogy derüljön rá, vagy a felnőtt élete során majd egyáltalán ne tartson kapcsolatot a szüleivel, idegenedjen el tőlük teljesen?
Nem lenne jobb beszélgetni velük a témáról és érzékenyíteni őket, mint a szekrényben bujkálni? Nagyon sajnálom, hogy homofób szüleitek vannak, biztosan nem egyszerű így az életetek, de láthatóan a kérdező nem teljesen biztos abban, hogy rosszul sülne el, és ennek kell, hogy legyen oka. Kérdező, ha látsz arra esélyt, hogy van akkora érzelmi intelligenciája a szüleidnek, hogy meg tudjátok beszélni, akkor ne mások rossz tapasztalatai miatt ne merj belevágni.
7-es vagyok, 31 éves, és nem probléma titokban tartani. Eddig se volt az, ezután se lesz. Jobb, mint elviselni a bántást, amit kaphatok...
Ha elmondja a homofób szüleinek, lehet éppen ők lesznek azok akik egy életre megszakítják vele a kapcsolatot. Volt már ilyenre sok példa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!