Anyám állandóan őrjöngve, kiabálva beszél velem, mit csináljak?
Gyerekkoromtól fogva ez van, már 33 éves vagyok, és a mai napig is az anyám állandóan őrjöng, és kiabál, ha valami nem úgy van, ahogy neki tetszik. Csak a mai friss sztori: Nemrég részt vettem egy irodalmi pályázaton, és beválogatták a novellámat, és meg fog jelenni könyvben ősszel. Ezt az örömhírt akartam elmondani neki, fel is hívtam, de végig sem bírtam mondani, mert azonnal őrjöngött, hogy milyen pályázat, talán az Olimpiára pályáztam? Mondom, nem, hanem...és nem bírtam folytatni, mert azonnal kiabált tovább, hogy én festeni szoktam, tehát csak valami képzőművészeti dolog lehet, és még tovább okoskodott, és őrjöngött velem. Na ez volt az a pont, hogy rácsaptam a telefont. Utána visszahívott, másodszorra elbírtam mondani, hogy miről van szó, de azonnal megint leraktam, mert ugyanúgy ment tovább az őrjöngés és kioktatás.
Nem bírom már elviselni, de az a baj, nincs rajta kívűl más rokonom, ezért tartjuk a kapcsolatot. Azt is mondtam neki sokszor, hogy menjen orvoshoz (de komolyan, nem sértésből mondtam, hanem mert szerintem szükség lenne rá), és mondta, hogy ő egészséges, nem megy orvoshoz.
1. Nem üthetem meg, mert akkor engem csuknának le, amiért idős embereket verek.
2. Az ötlet nem rossz, csak én eleve egy nyugodtabb természet vagyok.
2es vagyok.
Kérdező muszáj kilépj a komfort zónádból. Én is ugyan ebben vagyok csak apámmal. Amióta visszapofázok és megmondom neki a magamét azóta ritkább a hasonló helyzet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!