Mit tegyek, ha apukám azt mondta, hogy mások pénzén élősködöm?
Pedig szerintem úgy gondolta.
Nehezményezi hogy ő tart el. Ezt csak az árnyalja hogy ha kiskorú vagy akkor neki kötelessege eltartani, ő akart gyereket azzal 18 évig felelősség van. Ha nem vagy kiskorú, nem is tanulsz már akkor valamilyen szinten érthető hogy azt szeretné hogy legyen saját kereseted ne őt húzd le. Bár ha jó kapcsolatotok lenne alapból nem bukna ki ez ennyire erősen. Még tudnátok normálisan beszélni nem menne itt a passzív agresszív célozgatás.
Az hogy más mércével mér benneteket hugoddal az mellékes, főleg ha ő még kiskorú.
Ebben az estben ignoráld. Tudom nehéz mert iszonyat rosszul esik és igazságtalan is, de próbáld kizárni.
Neki ilyen nem is lenne szabad éreztetni. Neki kötelessége szülőként eltartani téged. Az most hogya házimunkában néha szólni kell hogy csináld nem ok arra hogy így kezeljen téged.
Én már most azon lennék hogy egyetem alatt koliban legyek. Gyűjteném diákmelóval a pénzem. Után otthagynám őket. Csak látogatni járnék haza.
Fogalmam sincs, hogy milyen a kapcsoltatotok, mivel nem derült ki a leírásból. Annyit tudok mondani, hogyha tényleg próbálsz ez ellen tenni és a kapcsolat is olyan édesapáddal, akkor el tudod mondani neki ezt. (tudom, sok helyen nem ilyen a kapcsolat, de a kommunikáció kulcsa nagyon sok mindennek)
Lehetséges, hogy stresszes valami miatt és rajtad csattan(t).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!