Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők + fscebook reelsek?

Szülők + fscebook reelsek?

Figyelt kérdés

Valamelyik nap kitettem ezt a kérdést, de rossz kategóriába.

Nektek a szüleitek mennyire lettek reels függők amióta a facebook behozta?

Nálam anyukám órákat elvan vele. Konkrétan hozzá se lehet szólni mert max hangerőn van a telefonja és ha nem a fülébe mondod azt amit akarsz mondani nem hallja.

Engem nagyon irritál. Én ha tiktokozok vagy valami, akkor a legalacsonyabb hallható hangerőn szoktam ha nem egyedül vagyok. Ha egyedül vagyok akkor oké, kicsit hangosabban.

Valamelyik nap is anyukám 10 percen keresztül kommenteket olvasott (,vagy újranézte a videót nem tudom) és azt hallgattam ahogyan valaki belefingik a mikrofonba. 10 percen keresztül, max hangerőn.

Nektek mennyire lettek reels függők a szüleitek?

aug. 20. 11:37
 1/9 kürtőskalácska ***** válasza:
81%
Semmenyire sem azok
aug. 20. 11:42
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
És miért nem rakattattad át inkább ide?
aug. 20. 11:43
 3/9 anonim ***** válasza:
96%

Nálunk katasztrófa. Minden reggel 7kor arra kelek hogy max hangeron a konyhába reelseznek mind a ketten, és ha nem vagyok itthon kuldozgetik, ha itthon vagyok odahívnak h nézzem meg.

Majd osszák meg a tiktok ellenes kontenteket a facebookon, hogy mennyire függővé teszi az embereket és ha én tiktokozok akkor már sátán fia vagyok. :D

aug. 20. 12:15
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Anyám ugyan ezt műveli ://
aug. 20. 12:25
 5/9 A kérdező kommentje:
#2 nem tudtam hogy lehet olyat😭
aug. 20. 12:28
 6/9 anonim ***** válasza:
69%
Szerencsére értelmes szüleim vannak 😄
aug. 20. 14:25
 7/9 anonim ***** válasza:
én szülö vagyok de nem nėzek ilyeneket ,mert nem érdekel.
aug. 20. 16:28
 8/9 anonim válasza:
0%
Apám videójátékokkal cseszi el a szabadidejét, anyám meg naphosszat sorozatokat néz. Ezek sem jobbak mint a tiktok és társai...max annyival, hogy a buszon ülve egyiket sem csinálják.
aug. 20. 20:58
 9/9 anonim ***** válasza:
Nekem nem a szüleim a párom csinálja ugyanezt csak a tiktokkal. Rá kell szólnom, ha akar kommenteket olvasni állítsa meg a videót különben 40x meghallgatom ugyanazt amit nézett, mert ő olvas ráadásul nem minimális hangerőn. Unalmas folyamat szólni emiatt és nem esik le neki. Nem tudom elhinni, hogy nem zavarja. Ráadásul kishíján megsüketül tőle az se zavarja "neki nem hangos". Én is olyan vagyok, mint te kérdező, hogy halkan nézek dolgokat főleg, ha van valaki a környezetemben
aug. 21. 15:31

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!