Szülők + fscebook reelsek?
Valamelyik nap kitettem ezt a kérdést, de rossz kategóriába.
Nektek a szüleitek mennyire lettek reels függők amióta a facebook behozta?
Nálam anyukám órákat elvan vele. Konkrétan hozzá se lehet szólni mert max hangerőn van a telefonja és ha nem a fülébe mondod azt amit akarsz mondani nem hallja.
Engem nagyon irritál. Én ha tiktokozok vagy valami, akkor a legalacsonyabb hallható hangerőn szoktam ha nem egyedül vagyok. Ha egyedül vagyok akkor oké, kicsit hangosabban.
Valamelyik nap is anyukám 10 percen keresztül kommenteket olvasott (,vagy újranézte a videót nem tudom) és azt hallgattam ahogyan valaki belefingik a mikrofonba. 10 percen keresztül, max hangerőn.
Nektek mennyire lettek reels függők a szüleitek?
Nálunk katasztrófa. Minden reggel 7kor arra kelek hogy max hangeron a konyhába reelseznek mind a ketten, és ha nem vagyok itthon kuldozgetik, ha itthon vagyok odahívnak h nézzem meg.
Majd osszák meg a tiktok ellenes kontenteket a facebookon, hogy mennyire függővé teszi az embereket és ha én tiktokozok akkor már sátán fia vagyok. :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!