Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Az anyám nem érti meg hogy...

Az anyám nem érti meg hogy egy kertes ház összes cuccát nem tudja felvinni egy másfél szobás lakásba. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Költözünk, pakolás közepén vagyunk de az anyámmal nem lehet szót érteni. Egy nagy kertes házból megyünk egy másfél szobás, 36 négyzetméteres panel lakásba, és szinte MINDENT hozni akar magával. Meg se próbál szortírozni, ragaszkodik az összes lomjához. Azt mondja majd mindennek meglesz a helye, meglásd Próbáltam szépen, nyugodtan elmagyarázni neki hogy ez nem fog menni, hiszen gondoljon csak bele hogy egy nagyobbat egy kisebbe nem lehet bele tuszakolni. Már látom magam előtt hogy nem fogunk tudni lépni a zsákoktól és kartondobozoktól. De én ezt nem akarom. Mit tehetnék szerinted?

aug. 19. 14:20
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
10%
Hogy a kérdésre válaszoljak: nem tudsz mit csinálni! Majd a bogarak a hátukon fogjak maguktól mozgatni a halmokat. Vagy esetleg suttyints ki te par zacskó szart amit nem vesz észre, szép lassan, sorban. Nézd meg mi az amit nem venne egyből észre, szortírozd a ganét
aug. 19. 15:41
 12/15 anonim ***** válasza:
10%
Bízza ránk a szart!
aug. 19. 16:13
 13/15 anonim válasza:
14%

anyád egy beteg ember, de teljesen komolyan, szakember segítségére volna szüksége, ha még lenne elfogadható mentálhigiénés ellátás az országban, de mint látod tele a különböző súlyosságú elmebetegekkel az ország és ezek mind köztünk járnak az utcán hogy napi alapot adjanak a abszurdnál abszurdabb hírekhez.

én csak azt tudom javasolni hogy ahogy tudsz pattanj meg mellőle, mert az ilyen beborult agyú idiótákkal egy panel lukban ami magában egy siralmas szintű létezés büntetés lesz össze zárva élni.

aug. 19. 17:59
 14/15 anonim ***** válasza:
68%
Pakold össze a saját cuccaidat, a többit hagyd anyádra. Majd megoldja valahogy, ha nem lehet vele beszélni.
aug. 19. 18:16
 15/15 anonim ***** válasza:
Nem kell vele semmit megértetni, majd rájön amikor a sok kacattól megmozdulni sem lehet ;)
aug. 20. 08:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!