Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mennyire sértő a gyereknek,...

Mennyire sértő a gyereknek, ha az egyik szülő ilyet mond?

Figyelt kérdés

"Ha más nőtől lettek volna gyerekeim, akkor nem ilyen gyerekek lettek volna belőle."

Ezzel az anyát sérti vagy a gyereket?

aug. 18. 12:56
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
98%
Szerintem mindkettőt. Egy apának nem kéne ilyet mondania.
aug. 18. 13:00
 2/20 anonim ***** válasza:
86%
#1 vagyok, azt hozzátenném, hogyha bókként mondja akkor... akkor is weird szerintem, de az talán más kategória. "Egy másik nő nem tudott volna nekem ilyen csodás gyerekeket csinálni..." Áh nem, nagyon weird, még bókként is, dühből mondani meg szimplán sértő.
aug. 18. 13:01
 3/20 anonim ***** válasza:
71%
Mindkettőt - nálam válóok lenne.
aug. 18. 13:01
 4/20 anonim ***** válasza:
85%
Ez inkább az apának a szégyene.
aug. 18. 13:05
 5/20 anonim ***** válasza:
68%

Mindkettőt.

Mondjuk tényleg elég agyhalott lehetsz, ha nem tudod ez a kijelentés kire nézve sértő és mennyire.

aug. 18. 13:09
 6/20 anonim ***** válasza:
95%
Mind kettőt.
aug. 18. 13:19
 7/20 A kérdező kommentje:

Az, hogy valaki hogyan fejezi ki magát, a saját személyiségéből ered.

Vannak, akik nem is tudják kifejezni, amit mondani akarnak.

Apám szerint Anyám és az egész családja buta, problémás.

A három gyereke közül szerinte én hasonlítok rá legjobban, de csak 80%-ban, tehát anyámból is van bennem.

Nyilván nem lehetek teljesen senki másolata, hanem két ember génjeiből lettem az, aki.

A két testvérem anyámra hasonlít jobban, az ő értékelése szerint.

Amikor ezt mondta nekem, anyámat akarta sérteni elsősorban, de ez a gyerekeire sem pozitív.

Amúgy ő sem tökéletes, söt, ő is, és a családjában is van mentális betegség, szorongás.

Én szociális fóbiás vagyok, a bajaim jelentős részét szerintem tőle örököltem, de ezt így sosem hánytam a szemére.

Illetve eléggé befolyásolható, ezért is kerültek össze, mert felnőttként mikor megkérdeztem mi a jó ég oka volt annak, hogy ők összeházasodtak, a válasza mindig ez volt.

"Jött, utánam, addig járt a nyakamra"

aug. 18. 13:26
 8/20 anonim ***** válasza:
83%
Jó bunkó az apád. De akkor miért vállalt anyáddal 3 gyereket, ha ez a véleménye?
aug. 18. 14:32
 9/20 anonim ***** válasza:
86%
Ez így hatalmas nagy bunkóság. Én anyád helyében már rég elküldtem volna a francba. Igaza van a 8nak is. Ha ennyire lenézi anyáukádat, miért vállalt tőle három gyereket?
aug. 18. 15:17
 10/20 anonim ***** válasza:
79%
Ha apád szerint az egész családja és anyád is buta és problémás, akkor miért vette feleségül, és miért csinált neki 3 gyereket? Apád ritka nagy idióta.
aug. 18. 15:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!