Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Gyakorlatilag sose volt...

Gyakorlatilag sose volt családom? Ez nem lehet családnak nevezni?

Figyelt kérdés

Amióta élek folyamatosan anyával együtt lakom. Apám születésemkor elhagyott.. anyám alkoholista volt sok sok évig.. kisebb szünetekkel.. már 10 éve nem ivott mióta öngyilkos akart lenni.. vagy is szóban eredetileg.. anyám leszarja az elsőszülött fiát. Én meg itt maradtam vele

Jelenleg 26 leszek és nélkülem meg lenne halva. Én meg nem tudok tőle szabadulni. Ez már kikészített.. más már egyedül él ( mondjuk másnak normális családja volt) én meg nem... Pedig jelenleg Németországban dolgozunk.. én azon hogy egyszer otthon egy lakást vegyek. Amíg jelenleg minden nap látom rettegek. És ha eltudnák tőle örökké menni akkor nyugodtabb lennék ,de még egy munkahelyen is dolgozunk...

aug. 17. 13:00
 1/8 anonim ***** válasza:
89%
Komolyan érdekelne, hogy miért kell ezt hetente, kéthetente atfogalmazva újra és újra kiírni. Minek? Úgysem fogadod meg a tanácsokat. Ezerszer le lett írva, hogy koltozz el
aug. 17. 13:08
 2/8 anonim ***** válasza:
95%

Gyakorlatilag sosem.

Nem, ezt nem.

aug. 17. 13:16
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Miért kell kéthetente kiírni? Hiába írunk bármit is, nem lépsz csak vergődsz.
aug. 17. 13:43
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Mi az, hogy nem tudsz tőle szabadulni? Tudnál, csak nem mersz. Eldöntöd, hogy szenvedsz így, vagy keresel egy külön bérlakást, és egy másik munkahelyet. Ezt neked kell megtenned felnőttként!
aug. 17. 14:17
 5/8 anonim ***** válasza:
84%
Lehet, addig is kene berelni egy kulon szobat valahol mashol. ;-)
aug. 17. 14:20
 6/8 anonim ***** válasza:
Csak akkor tudod meggyászolni, hogy nem volt családod, ha elköltöztél tőlük, de akkor is sok év a gyász.
aug. 18. 00:02
 7/8 anonim ***** válasza:
59%
A szarnak írod ki ezt kéthetente!? Minden alkalommal megmondjuk, hogy költözz el és válts melót, németben ez nem nehéz dolog. Tudom, mert én meg Ausztriában vagyok. Szerinted most valami változni fog? Az meg plusz érthetetlen számomra, hogy Németországból mégis mi a radai rossebnek költöznél vissza ebbe a putri országba...
aug. 18. 21:37
 8/8 anonim válasza:
Ezeket a gyerekeket hívják csendes árvának. Nagyon sajnállak
aug. 19. 13:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!