Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy magyarázzam el a lányomnak?

Hogy magyarázzam el a lányomnak?

Figyelt kérdés
Amikor a legjobb barátnőinél akar aludni, akkor egy szavam sincs hozzá, menjen. Viszont most az egyik fiú osztálytársához szeretne menni pizsipartizni. Hogy magyarázzam el, hogy nem akarom elengedni?
aug. 16. 20:41
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
73%
Persze, a tiltás mindig használ. Ja, mégse. Majd ebből megtanulja hogy vannak olyan helyek ahova csak úgy mehet el ha neked nem mondja meg.
aug. 16. 21:39
 12/20 anonim ***** válasza:
70%
Hány éves?
aug. 16. 22:15
 13/20 anonim ***** válasza:
87%

Ha 7 évesek, akkor mehet gond nélkül

Ha 17, akkor egy csomag óvszert is csomagolj be és magyarázd meg a védekezés fontosságát

aug. 16. 22:22
 14/20 anonim ***** válasza:
80%
Hány éves?? Első tudnivaló...
aug. 16. 23:05
 15/20 anonim ***** válasza:
68%

Szexelni suli után a stadion mögött egy random februári napon is lehet.

(Nálunk megtörtént a városban...)

Te amúgy lecsókolsz minden pasit, aki szembe jön veled, vagy miért gondolod, hogy a lányod az első (vagyis jobban mondva SOKADIK) alkalommal ráveti magát egyre?

aug. 16. 23:16
 16/20 anonim ***** válasza:
79%

Ez troll kérdés.

A kérdező azóta se írta le, hány éves a lánya. Amit normális ember már a nyitóban leírt volna.

aug. 16. 23:28
 17/20 anonim ***** válasza:

Mondd el neki, hogy nem akarod, hogy szexeljenek. Ennyi.

És nyugi, ha szeretik amúgy egymást, akkor majd lefekszenek a "barátnős ottalvás" során ;)

aug. 17. 10:24
 18/20 anonim ***** válasza:
76%

Nekem is mindent tiltottak anno - de egészen banális dolgokat is.

Egy dolgot értek el: hogy sohasem mondtam meg nekik egyenesen, hogy hová megyek, ők úgy tudták, hogy a barátnőmmel vagyok, nála alszom stb.

Köszönjék maguknak.

36 vagyok, semmit nem tudnak rólam vagy az életemről, mert nem kell tudniuk róla.

aug. 17. 10:26
 19/20 anonim ***** válasza:
10-es válaszoló vagyok. Miért lettem lepontozva?
aug. 17. 11:58
 20/20 anonim ***** válasza:
A f@sz nappal is feláll, amúgy meg nem hiszem, hogy nincs egy olyan barátnője, aki ne falazna neki. Nekem apám munkatársa (beosztottja, apám vállalkozó volt) is falazott, mikor apámék nem voltak itthon, én mindig egyedül voltam otthon, és még segítettem is neki 🤣, ha véletlen random hazajöttek meg írt SMS-t hogy neki mentem boltba ezért vagy azért. És még az árát is mindig ideadta. 🤣 Ja, és nem, nem pályázott rám, k.rva sem voltam, csak apámék egy kicsit túlféltettek.
aug. 18. 12:14
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!