Önbizalom romboló szülők?
Kiskoromban folyamatosan, "ne beszélj már hülyeséget", "kis koldusom".
21 éves koromban költöztem el otthonról, azóta ha telefon beszélek anyámmal, vagy ritkán személyesen, mindig másokkal példálozik. Kinek, hogy jött be az élet. Szerinte koldus vagyok, mert albérletbe vállaltam gyereket, egy autónk van. Homeofficeban dolgozom, ritkán kell bemennem a munkahelyre, akkor Bkk-val megyek. Anyám lekoldusozott ezért, mert mint régen diákkoromban, most is csak tömegközlekedek.
Szia! Csak úgy tudod őt erről leszokatni, ha határozottan kijelented neki, hogy addig nem vagy hajlandó beszélni vele, amíg ilyeneket mond. Amint elkezdi felhozni ezeket, egyből mondani, kell neki, hogy ,,oké ha másról nem tudsz, beszélni, akkor én elköszönök’’ ha tovább folytatja, akkor megint határozottan mondani kell neki, hogy ,,oké én erre nem érek rá szia!”
Előbb-utóbb ráfog jönni, ha tényleg tartani akarja veled a kapcsolatot, akkor abba kell ezt hagynia.
Amúgy meg szerintem irigy rád. Lehet neki, van háza meg autója, viszont nincsenek igazi barátai ès csak a külsőségekkel tud kérkedni.
Nem kell beszélgetni vele, nyugodtan ignorálhatod.
Aztán vagy rájönnek és változtatnak vagy nem - nálunk nem jöttek rá, van olyan családtagom, akivel az időjárásról sem vagyok hajlandó beszélni.
Kiskorodban miért voltál "kis koldusom"?
Nem vettek neked ruhát és szakadt göncökbe jártál?
Nem adtak enni és kéregettél az utcán?
Kitettek az utcára aludni?
Lelencből vettek ki vagy mi van?
Ez hülye?
8.
És géniusz anyuci mivel foglalkozik?
Mi a végzettsége?
Hol, milyen házban él és milyen autóval jár?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!