Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Apa még mindig a barátja?

Apa még mindig a barátja?

Figyelt kérdés

Egy pár éve volt egy kertiparti, ahova édesapám meghívta az egyik haverját és annak a fia is eljött. Egy évvel volt nálam idősebb. Én akkor 12 voltam, ő meg 13. A srácnak van valami mentális baja (a mai napig). Úgy gondolták mi elleszünk, mert egykorúak voltunk.

Röviden tömören a srác elkezdett olyanokat mondani nekem hogy játszunk olyat hogy "úgy tesz mintha beadna nekem egy injekciót és ő majd megerőszakol engem". Mondom mi a fene. Ezután próbáltam anyámékat kérlelni hogy menjünk haza, de ők nem figyeltek rám. A srác elkezdett fogdosni is engem és nagyon nagyon kellemetlenül éreztem magamat. Valahogyan hazajutottam anyukámmal, azt hiszem kiharcoltam azzal hogy álmosnak tettettem magamat és hazakísért (nem nálunk volt a kertiparti).

Aztán rá egy hónapjára megint felhoztam a témát anyámnak, aki akkor már komolyan vette a dolgokat. Apám is mondta hogy nem szabadna annak a hülyegyereknek a közelébe lennem. Egyszer áthívták őket hozzánk, addig én a szomszédba mentem (el lett magyarázva a szituáció). A srác állítólag engem keresett. Plusz amikor bement a fürdőbe kezet mosni a fürdőszoba szekrény ajtaját nyitogatta (nyikorgott már akkor is).

Apám csak akkor üvöltötte le a srácot amikor egyszer szilveszter környékén átjöttek és apámat lehülyézte (azt hiszem az egyik focicsapatra mondta azt hogy egy nagy rakás sz.r). Nem szólt se a szüleinek arról hogy mi történt és nem is azért üvöltötte le amit velem csinált. Hanem azért mert lehülyézte. A szülei ezt túlzásnak tartották és haza is mentek.

De attól függetlenül apám és a srác apja mai napig jóbarátok.

Szerintetek etikus olyannal jóba lenni akinek a fia a lányodat szexuálisan zaklatta, fogdosta? (szerintem nem, de lehet csak én viszem túlzásba, mai napig remegek ha a házuk előtt kell elmennem)

aug. 12. 10:00
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
70%
Szerintem így ok, hogy nem engedik hogy a közeledbe menjen.
aug. 12. 10:22
 2/29 anonim ***** válasza:
12%

12-13 évesek között szerintem attól mert ő egy fogyatékos hülyegyerek, még nem kellene ilyen szexuálisan zaklatott dolgot előadni. Nekem is rácsapott egy cigány gyerek a seggemre mikor 13 voltam, egy másik meg alám nyúlt de nem lettem lelki sérült tőle. Elmondtam anyádéknak ok, téma lezárva nem is vittek többet oda, nem?

Amúgy meg ha fogyatékos a srác a szülei nem tehetnek róla. Ne legyél otthon ha mennek és kész, vagy maradj a szüleid mellett, esetleg rúgd tökön. Probléma megoldva. A saját házadban úgy hogy ott vannak a szüleid nem tudom mit félsz tőle.

aug. 12. 10:36
 3/29 anonim ***** válasza:
87%
Hát, én apád helyében nem haverkodnék vele. Sőt, szóba sem állnék velük.
aug. 12. 10:58
 4/29 A kérdező kommentje:
#2 de nem csak egy random ember nyult alan hanem apam legjobb baratjanak a gyereke. velem is volt olyan hogy lefutyultek, seggembe belemarkoltak a buszon stb... azok sem tetszettek nehogy azt hidd. empatia beloled kimaradt vagy mi?
aug. 12. 11:18
 5/29 anonim ***** válasza:
30%
Hány éves vagy?
aug. 12. 11:53
 6/29 Micimacko67 ***** válasza:
36%
Kérdező, pont te írtad, hogy mentálisan sérült! Az is elképzelhető, hogy igazából fel sem fogja, hogy mit csinált! Sajnos ez elképzelhető egy mentálisan beteg gyerek/ember esetében! Erről pont nem tehetnek a szülei! S azt honnan tudod, hogy édesapád ezt nem beszélte meg a srác szüleivel négyszemközt! Megértem, hogy ez rossz emlék neked, de ezt azért gondold végig...
aug. 12. 12:07
 7/29 A kérdező kommentje:

a szulei nem ismerik el hogy mentalisan beteg.

apam szerintem nem beszelt rola az apjanak mert akkor nem lennenek meg mindig joban. azert meg tud sertodni masokra mert nem keresi ot, de arra nem aki nem tudja megnevelni a gyereket.

aug. 12. 12:11
 8/29 anonim ***** válasza:
30%

"a szulei nem ismerik el hogy mentalisan beteg"

Akkor milyen alapon állítod? Van hivatalos diagnózis, vagy csak amolyan gyk-féle?

aug. 12. 12:18
 9/29 anonim ***** válasza:
37%
Ugyan már miért ne lehetne apád és a gyerek apja baratok?
aug. 12. 12:24
 10/29 anonim ***** válasza:
53%

A sráccal szemben te ép vagy értelmileg, akkor miért nem érted?

A fiú fogyatékos. Nem fogja fel, hogy amit tesz, az nincs rendben. A szüleid komolyan vették, amit mondtál, vigyáznak rád, nem engedik többet a közeledbe.

Ha a fiú szülei tagadásban élnek, teljesen értelmetlen lenne magyarázkodni nekik, mert azt is tagadnák. A szüleid helyesen jártak el, téged megvédenek, felesleges feszültséget nem keltenek. Ettől még apád lehet jóban a másik szülővel.

aug. 12. 12:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!